Om Hjørring Fodtennis

Klub CVR: 44324555

Vi er en ny fodtennis forening, der gør det muligt for alle at spille fodtennis i foreningslivet. Der er stor fokus på fælleskab og pladsen til alle.
For uanset om du er unge eller gammel, kan du spille fodtennis. Det er ikke et krav at du har dyrket nogen form for sport, for man lærer hurtigt at spille fodtennis.

Som familie giver vi mulighed for at dyrke en sport sammen. For her kan hele familien komme og spille, på lige vilkår med hinanden.

Hvis du sidder alene og mangler noget at lave, så skal du komme og spille fodtennis med os. For her vil vi gerne involvere alle medlemmer og vi tager med glæde mod nye medlemmer.

Fodtennis kan spilles på både en volleyball og en badminton bane. Nettet bliver sat med til ca. 1,10 meter (dog mindre med badmintonnet). Man skal bruge alt andet end fødderne til at få bolden over på den anden side af nettet.
For at alle kan være med, har vi indført et "puf" som berøring. Dette er med til at styrke, at alle kan være med, og man behøver ikke være verdensmester til teknik.

Det er altid gratis at deltage i en træning. Det er en sjov sport, der kan dyrkes både på bredde og elite niveau.

Hjørring Fodtennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hjørring kommune