Om Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel

Klub alias: HTK

Klub CVR: 13140715

Tennis & Padel hele året rundt på Vendsyssels smukkeste anlæg. Fantastiske mennesker, sammenhold, grin og sportslige udfordringer.

Hjørring Tennisklub er en klub for alle aldersgrupper lige fra juniorer til pensionister, for såvel elite som motionister.

I 2022 fejrer vi vores 125 års jubilæum og fra starten med 2 græsbaner under navnet Hjørring Lawn Tennisklub er udviklingen gået stærkt.
Udover en stor og homogen ungdomsafdelingen pryder vi os af det sociale liv i klubben. Her vitterligt plads til alle. Pensionist tennis, Mandagsmix med fællesspisning (kører på 49. år i streg), åbent hus arrangementer, julefrokost, nytårstennis og meget meget mere.

Vi åbnede i 2021 også 2 udendørs padel baner på anlægget og som tennis medlem får du 50% rabat på medlemskabet her (Hjørring Outdoor Padel). Et medlemskab der ligesom på tennisdelen giver fri banebooking gennem hele året. Fordelagtige gæstepriser, hvis du som medlem skal have naboen, storesøsteren eller klassekammeraten med ud og prøve de vidunderlige spil.

Her er nye, som tidligere medlemmer altid velkomne og respekt, samhørighed og socialt samvær skal gå hånd i hånd med selve tennis og padel spillet.

Faciliteter:
7 udendørs grus tennisbaner
2 udendørs minibaner
1 udendørs slagmur
2 udendørs double padelbaner
2 indendørs tennisbaner
2 bordtennisborde
Klublokale med fuldt udstyret køkken
Terrasser og lounge områder
Grill
Juniorhule med sækkestole, poolbord og Play Station

Altid fordelagtige introduktionstilbud - træningshold for alle niveauer og alle aldre.

Vi glæder os til, at tage imod dig


Hjørring Tennisklub & Hjørring Outdoor Padel har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hjørring kommune