Om Hjørring Volley

Klub CVR: 32525121

Hjørring Volley er for dig, der gerne vil udvikle dine volleyevner - og samtidig have det sjovt.

Hjørring Volley er stiftet i 1966 og er tidligere kendt som 'VK Nordre 66'. Vi introducerede for nogle år siden 'Kidsvolley', som gør det meget lettere for børn at være med - og var samtidig en 'ny start' for klubben. Vi ændrede navn og logo - og er nu 'Hjørring Volley' med mottoet 'Volleyball for alle', og vi stræber efter igen at være en dygtig og attraktiv klub i Vendsyssel.

Vi er fortsat en lille klub, hvor alle har forståelse for, at 'intet kommer af sig selv'. Vi forsøger hele tiden - og i samarbejde med de omkringliggende klubber - at have et tilbud til alle, som gerne vil spille volleyball. Desuden er vi aktive i samarbejdet med byens skoler og deltager gerne, når vi får mulighed for at præsentere os og vores aktiviteter.

Vores medlemmer er fra 9-79 år, så vi finder også plads til dig 😊. Vi er nemlig altid glade for at se nye ansigter, og tilbyder 3 gratis og uforpligtende prøvegange til alle, der har lyst til at give volleyball et skud!

Find vores forskellige hold på vores hjemmeside og skriv til os, hvis du har spørgsmål.

Volleyball i Hjørring

Hjørring Volley har aktive volleyball hold her: Park Vendia (Thomas Morildsvej 11). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Hjørring Volley har følgende volleyball hold i Hjørring.

Park Vendia (Thomas Morildsvej 11):
Kids-Volleyball for 2.-5. klasse | Onsdage, kl. 16:15 - 17:45
Ungdoms Volleyball for 15 - 18 år | Onsdage, kl. 17:45 - 19:15
Mix-Volleyball for voksne | Mandage, kl. 19:30 - 21:30
Teen-Volleyball (6. - 10- klasse) | Onsdage, kl. 16:15 - 17:45

Hjørring Volley har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hjørring kommune