Få jeres træninger synliggjort via vores samarbejdspartnere

Når du har aktive hold på Motivu, bliver de automatisk synliggjort hos vores samarbejdspartnere. Det er med til at skabe ekstra synlighed, hvilket giver flere tilmeldinger til jeres prøvetræninger.

Her ser du et udvalg af vores samarbejdspartnere.

Kulturnaut

Kultunaut.dk er en samlet guide til kultur, musik, teater og udstillinger. Her bliver jeres træninger synliggjort med de billeder og tekstbeskrivelser som I har anvendt på Motivu. Herfra linkes der direkte til jeres træninger på Motivu, så de kan tilmelde sig jeres prøvetræning.

Jeres træninger vises også på kultunauts øvrige samarbejdspartneres sider, som bl.a. inkluderer en række kommuners hjemmesider, turistforeninger, samt andre regionale, tværkommunale og kommercielle sider. Se flere detaljer her

Danmarks Motionsuge

Danmarksmotionsuge.dk er en bevægelsesfest som hvert år sætter fokus på begivenheder med fysisk aktivitet i uge 41. Parnerskabet bag Danmarks Motionsuge er DGI, Dansk Skoleidræt, Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk FIrmaidræt, International Sport and Culture Association (ISCA).

Alle aktive træninger i uge 41, vil automatisk blive vist i eventkalenderen og henvise til tilmelding på jeres træninger på Motivu.