Find et hold i Fair Fitness Egedalcentret Egedal

  • Fair Fitness Egedalcentret Egedal
    Egedalcentret 96B
    3660 Egedal

Fjern alle søgekriterier

Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at fjerne et eller flere søgekriterier.

Fjern alle søgekriterier

Træninger i nærheden af Fair Fitness Egedalcentret Egedal

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Fair Fitness Egedalcentret Egedal

Kontaktoplysninger:


32 62 46 24

Hjemmeside:

http://fairfit.dk/stenlose/

Fair Fitness Egedalcentret Egedal:

Fair Fitness Egedalcentret Egedal er en idræts facilitet, hvor idrætsforeninger og klubber ugentligt træner en masse motion og sport. Det kan være alt fra kajak, fodbold, taekwondo, atletik eller cykling som kan foregå hos de lokale faciliteter - Fair Fitness Egedalcentret Egedal. Faciliteterne er bygget for at samle forskellige sportsgrene, samt være et samlingssted for byens borgere til at dyrke en masse idræt og sport. Ofte hos faciliteterne er det et mødested for voksne når deres børn dyrker deres fritidsaktivitet. Der kan f.eks være floorball for børn, gymnastik for børn eller håndbold for voksne i byens lokale hal og idrætscenter.

Faciliteter og fritidsaktiviteter er og bør være en del af alle menneskers hverdag og det er nok ikke en undtagelse for Fair Fitness Egedalcentret Egedal. Det kan blandt andet bringe mere livsglæde til dig, samt øge din fysiske og mentale helbred ved at deltage i et aktivt fælleskab hos en sportsklub og idrætsforening. Hos landets faciliteter mødes vi til en træning fodbold eller til en kamp i bokseringen. Uanset om du er taget ned i svømmehallen, ud på atletikstadionet eller ind i hallen - så er Fair Fitness Egedalcentret Egedal et mødested og et helt central sted at mødes. Selvom der er plads mangel hos de fleste faciliteter i København, Aarhus og andre tæt bebyggede områder, hvor ventelister til klubberne er blevet mere normalt, så er der masser af plads i faciliteterne længere væk fra storbyens stress.

Ofte kan du være heldig, at klubberne og foreninger i Fair Fitness Egedalcentret Egedal inviterer til gratis prøvetræning, hvor du har mulighed for at prøve deres sportsgren af. Største delen af de danske idrætsforeninger har princippet at du gerne må prøve 1, 2 eller 3 gange til enten en gymnastiktræning, en curlingtræning eller måske til en e-sport træning.

Hos Fair Fitness Egedalcentret Egedal kan man være heldige at kunne booke eller leje en bane og spille badminton, squash, tennis, fodbold eller noget helt andet - hvis man er en gruppe der ønsker at spille 1 times sport. Dertil skal man være opmærksom på Fair Fitness Egedalcentret Egedals åbningstider når man booker en bane. Du kan eventuel inde flere informationer om dette på deres hjemmeside - http://fairfit.dk/stenlose/.