Hillerød Basketball Klub tryout image
Hillerød Basketball Klub logo

Hillerød Basketball Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Om Hillerød Basketball Klub

Klub CVR: 27389074

Basketball for børn, unge og voksne i Hillerød om omegnen

Hillerød Basketball Klub har hold fra 3 år og derefter. De fleste hold træner i Royal Stage (tidl. FrederiksborgCentret). For mere info, se hilleroedbasket.dk eller klubbens Facebook side: https://www.facebook.com/hilleroedbasket.dk

Hillerød Basketball Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk