Om Hillerød GI Bordtennis

Klub alias: HGIBT

Klub CVR: 29283664

Du er nybegynder, en gammel rotte, eller måske et stort talent, så glæder vi os til at se dig.

HGI Bordtennis er den eneste bordtennisklub i Hillerød, og med sine mere end 240 aktive medlemmer er vi også én af Danmarks største klubber.

Vi blev grundlagt i 1961 og har i årenes løb skabt et stort netværk inden og uden for bordtennisverdenen. Klubben har været i konstant udvikling og har i årenes løb opfostret mange danmarksmestre og landsholdsspillere.

Vi råder i dag over en af Danmarks største ungdomsafdelinger og tilbyder landets bedste eliteungdomstræning.

Klubben tilbyder elitetræning kombineret med skolegang i Hillerød Kommunes Eliteklasser.

Vi tilbyder vi kvalificeret træning af uddannede trænere til personer i alle aldre og af forskellige styrke.

Vi holder til i ROYAL STAGE Hillerød på 1. sal i det, som vi selv kalder Danmarks bedste bordtennisfaciliteter. Hallen er indrettet med rødt Taraflex sportsgulv, lys der er velegnet til fjernsynsudsendelser og 14 stationære borde. Herudover råder vi over eget klublokale.

Bordtennis for alle
Vi har hold på alle niveauer spændende over elitespillere, seriespillere, motionister, ungdomsspillere, seniorer og veteraner. I sæsonen 2022/23 har vi hold i BordtennisLigaen herrer, BordtennisLigaen damer, 1. division damer, 2. division herrer og i alle serierækker. Herudover har vi ungdomshold i de fleste ungdomsrækker. Vi betegner os derfor selv som elite- og breddeklub.

Vores bordtennisklub ledes af en bestyrelse bestående af 10 engagerede bestyrelsesmedlemmer, som sammen alle har gennemgået Hillerød Elite Idræt´s omfattende eliteklubuddannelse. Vi er i tæt dialog og har samarbejde med Dansk Bordtennis Union, Team Danmark og Hillerød kommune for at sikre, at vi fortsat er en af de absolut førende klubber når det gælder talentudvikling, samt at gøre bordtennis til et endnu mere attraktivt tilbud til unge og voksne i Nordsjælland.

HGI Bordtennis har haft den glæde at kunne præsentere DM Ungdom på hjemmebane i Royal Stage (tidligere Frederiksborgcentret) i 2013, 2015, 2017 og igen i 2019. I 2022 afholder vi for femte gang det store ungdomsstævne Danish International - Youth Table tennis tournament.


VIL DU SPILLE I HILLERØD GI BORDTENNIS

Vi elsker bordtennis sporten, og vi elsker når vi kan få flere til at være med.

Hvad enten du er nybegynder, en gammel rotte, eller måske et stort bordtennis talent, så glæder vi os til at se dig i bordtennishallen i Royal Stage sammen med os.

Klik her for at komme i gang med bordtennis

Bordtennis i Hillerød

Hillerød GI Bordtennis har aktive bordtennis hold her: Frederiksborghallen (Royal Stage \/ Frederiksborgcentret) (Milnersvej 39). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Hillerød GI Bordtennis har følgende bordtennis hold i Hillerød.

Frederiksborghallen (Royal Stage \/ Frederiksborgcentret) (Milnersvej 39):
ungdom - U10 (0-4 klasse) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Ungdom U14 (4-7 klasse) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
ungdom - U10 (0-4 klasse) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Ungdom Begynder U14 (4-7 klasse) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Hold M: Serie og motionistspillere (voksne) | Mandage, kl. 19:30 - 21:00
Hold 60+: Seniorer | Mandage, kl. 10:00 - 12:00
Hold 60+: Seniorer | Onsdage, kl. 10:00 - 12:00
Hold 60+: Seniorer | Fredage, kl. 10:00 - 12:00
Ungdom U18 (8-10 klasse) | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Ungdom U18 (8-10 klasse) | Torsdage, kl. 16:30 - 18:00

Hillerød GI Bordtennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Hillerød Kommune - Fritidsaktiviteter, Sport og Foreningsliv

Velkommen til Hillerød Kommune! Vi er stolte af vores levende foreningsliv, mangfoldige fritidsaktiviteter og det brede udvalg af sportsgrene, som vores kommune har at tilbyde. Uanset om du er voksen eller barn, er der noget for enhver smag og interesse. På denne sidekan du udforske de mange muligheder for fritidsaktiviteter, sport og klubber og foreninger i Hillerød Kommune.

Fritidsaktiviteter i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune er et paradis for fritidsaktiviteter, der appellerer til alle aldersgrupper. Uanset om du ønsker at deltage i kreative workshops, tage på spændende udflugter eller dyrke motion og wellness, er der rigeligt at vælge imellem.

Fritidsaktiviteter for voksne i Hillerød Kommune

Hvis du er voksen og på udkig efter spændende aktiviteter i Hillerød Kommune, er der et væld af muligheder at udforske. Fra fitnesscentre, yoga- og pilatesstudier til billedkunstworkshops og madlavningskurser, er der noget for enhver smag og interesse. Uanset om du ønsker at udfordre dig selv fysisk eller kreativt, er der aktiviteter, der passer til dig.

Hillerød Kommune har også et blomstrende kulturliv, der tilbyder teaterforestillinger, koncerter og kunstudstillinger. Gå på opdagelse i det lokale kulturscene og find spændende arrangementer og begivenheder, der vil berige dit fritidsliv.

Fritidsaktiviteter for børn i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune er en fantastisk destination for børnefamilier, der søger efter sjove og lærerige fritidsaktiviteter. Kommunen byder på en bred vifte af aktiviteter, der er designet specielt til børn. Her kan børn udforske deres kreative evner i kunstværksteder, deltage i teater- og danseskoler eller engagere sig i natur- og miljøprojekter.

Der er også en række sportsaktiviteter til rådighed for børn i Hillerød Kommune. Børn kan prøve kræfter med populære sportsgrene som fodbold, håndbold, svømning, gymnastik og meget mere. Der er både klubber og hold, der imødekommer børns forskellige interesser og niveauer. Fritidsaktiviteterne for børn i Hillerød Kommune er ikke kun sjove, men også med til at fremme sundhed, socialt samvær og personlig udvikling.

Sport i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune er et mekka for sportsentusiaster. Her finder du et bredt udvalg af sportsgrene og faciliteter, der passer til alle niveauer og interesser. Uanset om du er en ambitiøs atlet eller bare ønsker at dyrke motion på hobbyniveau, er der noget for enhver sportselsker i Hillerød Kommune.

Du kan deltage i holdbaserede sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Der er også individuelle sportsgrene som tennis, badminton, svømning og atletik. Hillerød Kommune har veludstyrede sportscentre, haller og stadioner, der sikrer optimale trænings- og konkurrenceforhold.

Hvad kan man gå til i Hillerød Kommune?

I Hillerød Kommune er der et væld af aktiviteter, du kan gå til, uanset om du er interesseret i sport, kultur eller samvær i klubber og foreninger. Udforsk det lokale bibliotek, der tilbyder læseklubber, forfatterarrangementer og workshops. Du kan også deltage i lokale foreninger, der fokuserer på naturbevarelse, frivilligt arbejde eller kulturel udveksling.

Der er også mange udendørs aktiviteter i Hillerød Kommune, herunder vandreture i de smukke skove og parker, cykelture langs naturskønne ruter eller picnics ved søerne. Hillerød Kommune er beriget med en rig kulturarv, og du kan udforske historiske steder som Frederiksborg Slot eller besøge kunstmuseet Louisiana i nærheden.

Klubber og foreninger i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune har et rigt foreningsliv, der spænder over en bred vifte af interesser og aktiviteter. Uanset om du er interesseret i sport, kreativitet, musik eller frivilligt arbejde, vil du finde en klub eller forening, der passer til dig.

Du kan deltage i sportsklubber, hvor du kan træne og konkurrere inden for din foretrukne sportsgren. Der er også kreative foreninger, der tilbyder kunstværksteder, musikundervisning og teatergrupper. Hillerød Kommune har også foreninger, der arbejder med velgørenhed og frivilligt arbejde, hvor du kan bidrage til at gøre en forskel i samfundet.

Uanset hvilken klub eller forening du vælger at deltage i, vil du blive en del af et dynamisk fællesskab, hvor du kan udvikle nye færdigheder, skabe venskaber og nyde en meningsfuld fritid.

Hillerød Kommune byder på et væld af fritidsaktiviteter, sportsgrene og klubber og foreninger. Uanset om du er voksen eller barn, vil du finde en bred vifte af muligheder for at udforske dine interesser og engagere dig i det lokale fællesskab. Hillerød Kommune er et fantastisk sted at bo og nyde en aktiv og berigende fritidsliv. Gå på opdagelse i vores kommune og oplev de mange spændende aktiviteter, der venter på dig!

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!

Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk