Om Tai Chi Nord

Klub CVR: 42220566

Vi er en lille hyggelig klub med både meget erfarne og mindre erfarne medlemmer.

Tai Chi Nord træner Tai Chi Chuan, et gammelt kinesisk kampsystem, efter Master Tung stil.
Tai Chi Chuan er et gammelt kinesisk kampsystem, som med sine langsomme, kontrollerede bevægelser, styrker balance, koncentration og koordination. Ved kontinuerlig udøvelse har Tai chi en særdeles gavnlig indflydelse på helbredet - fysisk såvel som mentalt.
Tai Chi er et fantastisk redskab til at skabe ro og balance i sindet og kropens energier. et redskab til at kigge indad og komme i kontakt med os selv.

Tai Chi i Hillerød

Tai Chi Nord har aktive tai chi hold her: Frederiksborg Byskole (Carlsbergvej 13). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

Tai Chi Nord har følgende tai chi hold i Hillerød.

Frederiksborg Byskole (Carlsbergvej 13):
Tai Chi Chuan. Master Tung stil. Øvede. | Mandage, kl. 19:00 - 20:30
Tai Chi Chuan. Master Tung stil. Begyndere. | Mandage, kl. 18:00 - 19:00

Tai Chi Nord har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk