LOF Øresund tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Holmegårds Mose

    Gl. Holmegårdsvej 1, 3400 Hillerød

  • Rågårdshus

    Rugårdsvej 3, 3400 Hillerød

Om LOF Øresund

Klub alias: LOF

Klub CVR: 21133299

Motion, oplevelser og kurser - Viden i bevægelse.

LOF tilbyder motion, kurser og oplevelser for alle.

Underviserne er veluddannede og har fokus på at tilpasse undervisningen til den enkelte. LOF's motionshold er derfor også populære når man har behov for at der bliver taget individuelle hensyn.

Hos LOF kan du bl.a. gå til yoga, pilates, tai chi, qigong, puls & styrke og motion i det fri. Udover hold i motion, tilbyder vi også kurser dansk, sprog, musik og kreative fag som maling og syning.

Når du er tilmeldt et hold, kan du frit flytte til et andet, indtil du har fundet det hold der passer dig bedst.

LOF's slogan er 'Viden i bevægelse'. Det betyder bl.a. at man på et motionshold ikke blot får trænet kroppen, men også får viden om sundhed og om kroppens funktioner.LOF Øresund har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk