Firmaidræt Hillerød tryout image
Firmaidræt Hillerød logo

Firmaidræt Hillerød

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Milnersvej 35D, 3400 Hillerød

Om Firmaidræt Hillerød

Klub CVR: 14 97 90 34

Firmaidræt Hillerød - meget mere end firmaidræt. Vil du have fællesskab og sammenhold så kom og oplev det sammen med os.

Firmaidræt Hillerød er én af Hillerøds største idrætsforeninger. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter: Indendørs cykling, TRX, WOD, Pilates og Store Bolde, Yoga, Dart, Floorball, Badminton, Svømning og Petanque og en masse andre aktiviteter. Vi står også bag Events som, Ladies Mudrace, Ladywalk, Xtreme Mandehørm m.m. Alle er velkomne hos os - du behøver ikke være en del af et firma.

Gang i Hillerød

Firmaidræt Hillerød har aktive gang hold her: (Milnersvej 35D). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 20+ årige.

Firmaidræt Hillerød har følgende gang hold i Hillerød.

(Milnersvej 35D):
Gå Fællesskab | Søndage, kl. 10:30 - 12:30

Firmaidræt Hillerød har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk