Default cover
Frejlev-Vantore Skytteforening  logo

Frejlev-Vantore Skytteforening

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Frejlev-Vantore Skytteforening

Klub alias: FVS

Klub CVR: 32135579

FVS er en forening som har flere aktiviteter. S

Aktiviter i foreningen: Skydning 10/15 med luftog cal22, gevær og pistol. 25 m pistol cal 22 og grovkaliber. 50 m riffel cal 22. 200 m riffel grovcaliber. Evotag(lasergame). Hardball og airsoft Challenger

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk