Default cover
Guldborgsundløberne logo

Guldborgsundløberne

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Guldborgsundløberne

    Nørre Blvd. , 4800 Nykøbing F

Om Guldborgsundløberne

Klub CVR: 34677603

Motionsløbeklub - seriøst, sjovt og socialt - afholder løbeskole for både nye og gamle medlemmer

Klubben er baseret på at medlemmerne er med til at holde aktiviteter i gang. Trænerne tilbydes deltagelse i DGI’s trænerkurser. Der er en del sociale løbeevents i løbet af året. Der løbes hele året med to ugentlige fællestræninger. Vi har ikke børne-/ungsdomshold, men børn kan løbe med, hvis de har en voksen på samme hold og ungdomsmedlemmer er velkomne til at indgå i fællesskabet.

Guldborgsundløberne har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk