Om Nykøbing F. KarateCenter

Klub CVR: 74556728

Et spark til dit indre...

Nykøbing F. Karate & FitnessCenter, er en unik forening, med plads til alle.

Karate i Nykøbing F

Nykøbing F. KarateCenter har aktive karate hold her: Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a). Holdene træner mandage, torsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 90 årige.

Nykøbing F. KarateCenter har følgende karate hold i Nykøbing F.

Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a):
Karate for begyndere 7 - 9 årige | Mandage, kl. 16:00 - 17:00
Karate for 9 - 14 årige begyndere | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00
Karate for voksne | Torsdage, kl. 18:00 - 19:00

Fitness i Nykøbing F

Nykøbing F. KarateCenter har aktive fitness hold her: Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 14 - 98 årige.

Nykøbing F. KarateCenter har følgende fitness hold i Nykøbing F.

Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a):
Gratis Fitnessprogram | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00

Nykøbing F. KarateCenter har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk