Om NFBTK af 1975 Bordtennis

Klub CVR: 33848633

Bordtennisklub på Falster der både har ungdom og seniortræning og turneringshold. Vi har også vetaranspillere og - alle er velkomne. Se mere på www.nfbtk.dk

NFBTK af 1975 er den ældste og største bordtennisklub på Lolland-Falster og har turneringshold i Serie 1 og 2 og 3 for både ungdom og seniorer,
Vi spiller i Guldborgsundhallerne Hal 2 i Nyk. Falster hvor der er Cafeteria og gode forhold.
Vi har medlemmer fra 9 år til 99 år - og alle er velkomne.
Vi deltager i BordtennisDanmarks stævner. Klubben er også aktiv i pointstævner primært for de nyeste juniorer - og klubben afholder også selv stævner med deltagelse fra hele Danmark.

Bordtennis i Nykøbing F

NFBTK af 1975 Bordtennis har aktive bordtennis hold her: Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 18 årige.

NFBTK af 1975 Bordtennis har følgende bordtennis hold i Nykøbing F.

Nykøbing F. Hallerne (Nørre Boulevard 4a):
Ungdomstræning Bordtennis | Mandage, kl. 16:00 - 18:00
Ungdomstræning Bordtennis | Onsdage, kl. 16:30 - 18:30

NFBTK af 1975 Bordtennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk