Default cover
Nykøbing F. Bridgeklub logo

Nykøbing F. Bridgeklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Nykøbing F bridgeklub

    Københavnsvej 23, 4800 Nykøbing F

Om Nykøbing F. Bridgeklub

Klub CVR: 30753917

Største bridgeklub i Guldborgsund kommune

Nykøbing F. Bridgeklub har siden 1946 arrangeret dannet rammen for organiseret bridge for spillere på alle niveauer og i de seneste 25 år tilbudt en effektiv undervisning, hvor med mere end 200 spillere er blevet indført i spillets finesser. De fleste aktiviteter foregår i vinterhalvåret, hvor der spilles turneringer 4 gange ugentlig samt afvikles i undervisningsaften. I sommermånederne afholdes turneringer for alle i gang ugentlig.
Aktiviteterne foregår i egne velindrettede lokaler og både turneringer og undervisning foregår med brug af moderne hjælpemidler både omkring turneringsregnskab, kortgivning mm.
Klubben arrangerer også turneringer på internettet.

Nykøbing F. Bridgeklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk