Kraghave Badmintonklub tryout image
Kraghave Badmintonklub tryout image
Kraghave Badmintonklub tryout image
Kraghave Badmintonklub logo

Kraghave Badmintonklub

(KBK)

Kraghave Badmintonklubs mål er at fremme udøvelse af og interesse for badminton.

Adresse
1
Sportsgren
1
Medlemmer
100
Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

Velkommen til Kraghave Badmintonklub

Kraghave Badmintonklubs mål er at fremme udøvelse af og interesse for badminton ved at tilgodese såvel bredden som eliten.

Kernepunktet i klubfilosofien er livskvalitet, godt kammeratskab, glæde og fornøjelse og ikke mindst god fysik og godt helbred.

Det er derfor klubbens forventning, at alle medlemmer, herunder trænerne medvirker til at etablere et godt og rart klubliv til gavn og glæde for alle.

Vil du spille badminton i Nykøbing Falster. Så kom og være med i Kraghave Badmintonklub, som har hjemmebane i Ejegodhallen på Møllebakken 7 i Nykøbing Falster.

Alle er velkommen, også dig, som er begynder. Vi har en boldmaskine, som vi bruger til træningerne og også om søndagen.

Kraghave Badmintonklub har ca. 100 medlemmer, vi vil gerne blive mange flere.

For sæsonen 2022/23 har klubben 4 seniorhold i følgende rækker:
LF Serie
LF serie 1
Veteran A
Herrehold

Der er mulighed for at leje en badmintonbane i Ejegodhallen om tirsdagen fra kl. 16.00 til kl. 22.00 eller om søndagen fra kl. 17.00 til kl. 18.00.
Du kan høre nærmere om evt. ledige baner/tider og nye medlemmer hos Tina Ellegaard på mobil 3089 1526 eller pr. e-mail til tep@beierholm.dk.

Seniortræning
Hvis du er interesseret i at spille badminton, evt. som turneringsspiller, er du meget velkommen til at møde op torsdage fra kl. 19:15.
Du kan deltage gratis i træningen 2 gange, hvorunder du bl.a. vil kunne se hvilken træningstrup du hører til.
Du bedes ringe til Lars Niehues på tlf. 23 11 55 15 inden første træningsaften.

Juniortræning
Der er træning for juniorer om torsdagen fra kl. 16.00 til kl. 17.30 i Ejegodhallen.
De unge mennesker må gerne deltage gratis op til 3 gange, men derefter skal de melde sig ind i klubben, hvis de ønsker at fortsatte.
Kontakt vores junioransvarlige Engelien Kuiper på tlf. 21 51 90 80, hvis du har spørgsmål.
Ungdommen har en facebookgruppe til formidlingsplatform mellem trænerne, børnene og forældre: Kraghave ungdomsafdeling

Kragereden er klubbens klublokale i Ejegodhallen.
Det er renoveret i sommeren 2020.
Her kan der købes øl og vand til rimelige priser.
Hvis man bliver sulten, kan du også købe lidt til ganen. Dette udbud varierer dog lidt, så kom op og se.
Du kan finde Kragereden, når du går op ad trappen ved indgangen i gården.

Kontingent i klubben:
Der betales et grundkontingent på 320 kr. for at blive medlem af Kraghave Badmintonklub.
Priser for en haltime pr. bane (dækkende for hele sæsonen) er som følger:
· Ejegodhallen søndag fra kl. 17 - 18: kr. 1.340,00 pr. bane/time
· Ejegodhallen tirsdag fra kl. 16 - 22: kr. 1.540,00 pr. bane/time
Hvis du deltager i træningen om torsdagen, betales:
· For ungdomstræning: kr. 400,00
· For seniortræning: kr. 875,00

Klubben tilbyder salg af bolde.
Pris 180 kr. pr. rør.
Henvend dig til Tina Ellegaard, som træffes pr. telefon 30 89 15 26, eller ved personlig henvendelse i Ejegodhallen tirsdage fra kl. 17-18.

Vi har forskellige aktiviteter i løbet af et år.
Ungdomsafdelingen mødes en gang imellem om lørdagen og spiller badminton, spiller andre spil og hygger sig sammen.
Vi organiserer en julefrokost, som alle medlemmer er velkommen til at deltage i.
Vi afholder klubmesterskaber i april måned. Også her er alle velkommen til at deltage. Vi spiller selvfølgelig singler, doubler og mixdoubler. Og det for både juniorer og seniorer.
Vi afholder også en klubfest i april måned, hvor igen alle medlemmer er velkommen. Til klubfesten er der forskellige traditionelle indslag, som små taler af formanden, trænerne, og andre som vil dele noget med os andre.
Statuen: den gyldne baghånd bliver også delt ud til et medlem. Det er ikke bestyrelsen, som bestemmer, hvem der skal have denne.
På vores generalforsamling bliver til gengæld delt en fidusbamse ud til det medlem, som har ydet en ekstra ordinær indsats.

Se alt dette på vores hjemmeside: www.kraghavebadminton.dk

Sportsgren

Badminton

Er du den næste Viktor Axelsen? 
Eller måske du bare elsker alt der omhandler Badminton? Måske du har et barn eller flere børn som har brug for det gode fællesskab og den sunde motion badminton giver en? Eller måske har du selv problemer med at få dyrket nok motion i den travle hverdag og søger derfor fast badminton træning for begyndere såvel som øvede? Uanset dit niveau og interessefelt, kan du uden tvivl finde en perfekt løsning til dig, lige her på Motivu.dk

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af tilbud inden for badminton, badminton træninger og badmintons undervisning som er fordelt på en lang række badmintonklubber over hele Danmark. Det vil sige, at du herinde kan få et hurtigt overblik over de mange muligheder der er, for at prøve kræfter med badminton. Du kan således finde en badmintonklub som er den rigtige for dig eller dine børn. Du kan tjekke det store udvalg af badminton træninger og badmintonklubber her på siden og tilmelde dig en gratis prøvetime allerede i dag. 

Hvorfor skal du eller dit barn vælge badminton træning og badminton undervisning?

Der er mange gode grunde til at vælge badminton undervisning og badminton træning frem for andre sportsgrene og motionsformer. Badminton er en sport der dyrkes i fællesskab, det vil sige at det udover at være god motion, altså også giver muligheden for at dig eller dit barn møder nye mennesker og skaber gode langvarige relationer. Udover at skabe nye relationer, giver badminton træningens gode fællesskab dig også en grund til at komme op af sofaen og få dyrket den ugentlige motion, dette er hvad enten du vælger at træne badminton på et begynder, øvet eller elite niveau, der er mange badmintonklubber at vælge imellem og der er helt bestemt en der passer lige netop dine behov.
Udover at badminton både er en sjov og social motionsform, så er den også effektiv. Badminton er blevet videnskabeligt bevist til at være en af de sundeste motionsformer i verden for både børn og voksne og sikrer dig dermed høj fysisk aktivitet, kalorieforbrænding, en sundere krop og mere overskud i den travle hverdag.

Mange forskellige typer badminton undervisning - både til voksne, børn og ældre

Badminton er en simpel sport, der ikke er omstændig eller svær at komme i gang med. Det kræver blot en ketsjer og et par indendørssko. Når man skal vælge hvilken type badmintontræning man gerne vil give sig i kast med, skal man først og fremmest bestemme hvilket niveau der passer en bedst. Der er mange forskellige badminton klubber i Danmark og mange måder at træne badminton på. Derfor er det først og fremmest vigtigt at man får valgt et niveau der passer bedst til en selv, hvis man føler at badmintontræningen er under ens niveau kan man altid skifte til et bedre hold. Samtidig kan man altid skifte hold, hvis fjerboldene flyver lidt for hurtigt om ørene på en.
Derudover er det essentielt at bestemme sig for hvilken træningsform ens barn, eller en selv, helst vil dyrke. Kunne du tænke dig at deltage i turneringer eller vil du hellere bare op af sofaen et par gange om ugen og nyde det stærke fællesskab en badminton klub har at tilbyde?
Under alle omstændigheder, har vi hos Motivu.dk gjort det nemt og overskueligt for dig, at vælge hvilken slags badminton undervisning og træning der dækker lige netop dit eller dit barns behov bedst. Her på siden har vi samlet en bred vifte af badmintonklubber i hele Danmark, samt en omfattende mængde af badminton træning og undervisning som diverse klubber har at tilbyde.
Blandt foreningernes og badminton klubbernes mange muligheder finder du eksempelvis MiniTon, Mini-badminton for børn og forældre, Badminton for begyndere, Badminton for letøvede, Badminton for øvede, Badminton motionister, Badminton for studerende, samt Badminton ungdom og senior i de respektive rækker indenfor Danmarks Idrætsforbunds specialforbund,  Badminton Danmark.

Find en lokal badmintonklub og træningsform nøjagtigt efter dine behov

Hos Motivu.dk tror vi på at motion skal være tilgængeligt for alle. Det betyder at du her på siden kan finde badmintontræning, badminton undervisning og badmintonklubber der henvender sig til alle niveauer. Har dig eller dit barn aldrig haft en ketsjer (eller ketcher som det også staves) i hånden før? Så er der ingen grund til at frygte, vores mange kvalitets stemplede badmintonklubber dækker en lang række niveauer og kan uden tvivl matche lige netop dine ambitioner.
Udover at tilbyde en lang række af varierende træningsformer og undervisning, så har foreningerne og badminton klubberne som vi samarbejder med også ofte en række af specielle events og børne/voksen koncepter. Det sikrer at du ikke blot får en givende træning med badmintonketsjeren i hånden, men også at der er et rigt og mangfoldigt socialt fællesskab i klubben, til både dig og dit barn.

Kom nemt og godt i gang med din badmintontræning

Har du efter at have læst dette mod på at sætte badmintonketsjeren i sving? Så har vi hos Motivu.dk den helt rigtige løsning til dig. Vi har nemlig sørget for at sætte alle dine valgmuligheder i system og samtidigt gjort det nemt og hurtigt for dig at træffe den rigtige beslutning. Derudover tilbyder vi altid en gratis prøvetræning. Det gør vi så du helt gratis kan afprøve hvorvidt om badminton og den dertilhørende badmintonklub er noget for dig. 
Det hele foregår online her på siden, hvor du nemt og overskueligt kan vælge mellem alle idrætsforeningerne og badminton klubbernes mange tilbud. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken dato og tidspunkt på dagen, som passer bedst ind i din og/eller dine børns kalender og derefter udfylde vores online kontaktformular med følgende kontaktinformationer:
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns navn og efternavn samt fødselsår.

Og bingo! - så er du tilmeldt din gratis prøvetræning. Nemt, hurtigt og ubesværet.
På samtlige badminton træningstilbud kan du også altid orienterer dig om, hvor mange ledige pladser der er tilbage på hver træning. Skulle du have nogen spørgsmål til en af badminton træningerne eller badminton klubberne her på siden, så kontakt venligst den respektive klub eller idrætsforening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første gratis prøvetræning, må du endelig ikke tøve med at kontakte os pr. E-mail: Kontakt@motivu.dk

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og motionslyst!


Guldborgsund

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk