Køge Roklub tryout image
Køge Roklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Rospinning

    Søndre Molevej 19, 4600 Køge

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Køge Roklub

Køge Roklub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Køge Roklub

Klub alias: KR

Klub CVR: 14850716

Køge Roklub er en aktiv forening med mange forskellige træningstilbud. Vi har både motions-, sports- og konkurrencehold. Vi træner også individuelt, når det passer os. Vi kan rotræne hele året. Vi har klinkbyggede inriggerbåde, scullere og coastal både til roning på vandet. Indendørs har vi en veludstyret træningssal med fittness maskiner, TRX, romaskiner, skiergometre

Samtidig har vi et godt socialt sammenhold.

Klubben ligger attraktivt ved Køges nye bydel Søndre Havn, hvor vores tidssvarende faciliteter inden- og udendørs danner rammen om et aktivt outdoor liv med unikke naturoplevelser.

Køge Roklub blev dannet i 1911, så vi er en sportsforening med en lang historie og mange traditioner. Roning er en livsstil, som du kan dyrke fra vugge til grav.

I Køge Roklub har vi passion for livet på vand, naturoplevelser og sundhed. I mere end 100 år har klubbens medlemmer benyttet de fantastiske kystomgivelser; hav, strand, havn og å. Vi er en traditionsrig klub,
der fortsat fornyer sig og har de bedste faciliteter til rosport; en alsidig bådpark til vands og gode træningsfaciliteter til lands - vi er aktive året rundt.

Samarbejde og fællesskab er essentielt i robåden. Vi har udbredt det i hele klublivet og løfter i flok. Vi samarbejder om de interne aktiviteter og eksternt med relevante aktører. Det giver muligheder og skaber løsninger.

Vi favner både traditioner og trends, vi holder det sunde liv i hævd med forskellige motionstilbud både på hold og individuelt. Vores klubliv rummer både sportsroere og motionister og sociale fællesskaber.

Vi udviser omhu i alt hvad vi laver og kvalitet er i fokus. Vi værner om materiel, alle vores instruktører er uddannede og medlemmer oplæres til forsvarlig og sikker adfærd i klubbens aktiviteter.

Vi har modtaget støtte fra DIF & DGI´s foreningspulje til den digitale rekruttering. Vi har modtaget 30.000 kr. til at lokke flere nye ansigter ind i vores fællesskab omkring roning, outdoor liv, rospinning, motion.

Som noget nyt satser Køge Roklub på eRoning som en træningsform, der i bedste legoklods-stil tilbyder træningsprogrammer til vores romaskiner. eRoning var en af de gode ting, der for Dansk Forening for Rosport kom ud af corona.

eRoning er for alle - uanset alder og form. Den er en varieret, kyndig og underholdende træning, som kan dyrkes individuelt og på hold.

Der er noget for enhver smag. Det er topprofessionelle roinstruktører med programmer i hver sin kategori: bliv stærkere, motionisten, træn hjertet, hold vægten, HIIT træning, den travle, nybegynderen
Du får også en grundig gennemgang af rotaget, så du er helt sikker på at gøre det rigtigt.

Vi er også med i Frontløbere for Fællesskaber i Køge Kommune. Vi guider borgere i lokalområdet i at finde det rigtige fællesskab for dem.

Køge Roklub er som et Kinderæg - bestående af tre dele - motion - fællesskab - trivsel. Roklubben er for alle, der ønsker et aktivt og meningsfuldt liv med naturoplevelser, aktivt outdoor liv


Romaskine, romaskine, romaskine, romaskine, romaskine, romaskine, romasine
Mindfullness, mindfullness
Outdoor, outdoor, outdoor

Køge Roklub: En Grundig Introduktion

Historie og Baggrund:
Køge Roklub blev grundlagt i 1911 og har siden da været en central del af Køges sportslige og sociale liv. Klubben har gennem årene udviklet sig til en moderne roklub med fokus på både motions- og kaproning. Med en placering ved Køge Marina, tilbyder klubben optimale forhold for roere i alle aldre og niveauer.

Medlemskab:
Køge Roklub tilbyder medlemskab til både unge og voksne. Medlemmer har adgang til klubbens faciliteter, som inkluderer en stor bådepark, træningslokaler og sociale arrangementer. Medlemskontingentet er differentieret afhængigt af aldersgruppe og medlemskabstype, hvilket gør det muligt for alle at finde en passende løsning.

Motionsroning:
Motionsroning er en central aktivitet i Køge Roklub. Her kan medlemmer nyde en rolig rotur på Køge Bugt, enten alene eller i selskab med andre. Klubben tilbyder også træning og vejledning for at sikre, at alle medlemmer får mest muligt ud af deres tid på vandet.

Sportsroning:
Vi har rammerne og faciliteterne til at tilbyde styrketræning, TRX og plyometrisk træning. Vi tilbyder sjov og intensiv cirkeltræning inden for dette felt.

Langtursroning:
Langtursroning er en populær aktivitet i Køge Roklub, hvor medlemmerne tager på længere roture, ofte med overnatning. Dette giver mulighed for at udforske nye rofarvande og styrke fællesskabet blandt klubbens medlemmer. Klubben arrangerer jævnligt langture både indenfor Danmark og til udlandet.

Ungdomsafdeling:
Vi har desværre ingen ungdomsroere pt.

Rospinning er en indendørs træningsform, som kombinerer roergometertræning med musik og instruktion. Dette er en effektiv og sjov måde at forbedre konditionen og styrken på, især i vintermånederne, hvor udendørs roning kan være begrænset.

Sociale Aktiviteter:
Udover roning, lægger Køge Roklub stor vægt på sociale aktiviteter. Klubben arrangerer fester, fællesspisninger og andre sociale arrangementer, som styrker sammenholdet blandt medlemmerne. Dette bidrager til et stærkt fællesskab og gør klubben til mere end blot et sted at ro.

Faciliteter:
Køge Roklub råder over moderne faciliteter, som inkluderer en stor bådhal, træningslokaler med roergometre og vægttræning, omklædningsrum, sauna og et klublokale til sociale aktiviteter. Klubben har også en bred vifte af både, fra single scull til otter, hvilket giver mulighed for varieret træning og roning.

Mission og Vision:
Køge Roklub arbejder ud fra en mission om at fremme roning som en sund og sjov fritidsaktivitet for alle aldre. Klubben ønsker at skabe et inkluderende miljø, hvor både motionister og konkurrenceorienterede roere kan trives. Visionen er at være en førende roklub i Danmark, kendt for sine sportslige resultater og stærke fællesskab.

Årets Gang i Køge Roklub:
Klubben har en række faste aktiviteter gennem året, som markerer sæsonens gang. Dette inkluderer standerhejsning i foråret, sommerture, efterårstræning og standerstrygning om vinteren. Disse traditioner er med til at skabe en fast rytme i klubbens liv og styrker fællesskabet blandt medlemmerne.

Køge Roklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Køge kommune