Om Ravnsborg Bowling Køge

Klub CVR: 31827728

Velkommen til Ravnsborg Bowling Klub - Din Vej til Bowling Succes og Fællesskab

Ravnsborg Bowling Køge stræber efter at være en førende kraft inden for bowlingverdenen, dedikeret til at opnå bemærkelsesværdige resultater. Vi investerer i udviklingen af ungdomstalenter og tror på, at teknisk træning, fælles udvikling og samarbejde er nøglerne til succes på banen.

I vores seniorafdeling har vi gennem årene opnået imponerende resultater gennem dygtighed, hårdt arbejde og kollektiv holdindsats. Vi søger også internationale udfordringer for at skærpe vores medlemmers konkurrenceinstinkter og færdigheder.

Men Ravnsborg er mere end blot resultater - vi forener spillere i en fælles stræben efter succes og fællesskab. Vores klubhistorie er en påmindelse om, at dedikation og samarbejde fører til imponerende resultater både nationalt og internationalt.

Stjernekasterne - Bowling for Alle

I 2022 lancerede Ravnsborg Bowling Køge "Stjernekasterne," en afdeling dedikeret til børn, unge og voksne med særlige behov. Hos Stjernekasterne er der plads til alle, uanset baggrund eller særlige behov. Bowling er en sjov og inkluderende måde at udvide sit sociale netværk på.

Stjernekasterne fokuserer grundlæggende på sjov, men deltagerne vil også få indsigt i bowling samt løbende instruktion og hjælp i det tempo, der passer den enkelte. Som en del af Jump4fun kan vi tilbyde et lavt kontingent til børn og unge i alderen 6-16 år.

Afdelingen ledes af fem dedikerede trænere, og træningen finder sted hver torsdag fra kl. 16-17. Hvis du er nysgerrig og ønsker en prøvetime, er du mere end velkommen.


Bowling og Fællesskab - Mere End Bare Kugler og Kegler

Hos Ravnsborg Bowling Køge mener vi, at bowling er mere end bare et spil med kugler og kegler - det er et fællesskab, hvor relationer opstår og venskaber blomstrer. Vi værdsætter det sociale aspekt af vores klub og skaber rammerne for, at medlemmerne ikke kun kommer for at bowle, men også for at dele smil, grin og gode øjeblikke med andre bowlingentusiaster.

Fællesskab i Hver Kegle

Vores klub er bygget på idéen om, at det sociale element er lige så vigtigt som selve bowlingoplevelsen. Vi arrangerer sociale begivenheder, turneringer og klubmesterskaber for at styrke båndene mellem medlemmerne. Det er her, hvor bowlingkuglen bliver et redskab til at skabe minder og relationer.

Prøvetræninger - En Oplevelse Ud Over Banen

Vores prøvetræninger er ikke kun en introduktion til bowling; de er porten til et levende fællesskab. Når du deltager i en prøvetræning hos Ravnsborg Bowling Køge, er du ikke blot en besøgende - du bliver en del af vores bowlefamilie.

Stjernekasterne - Bowling for Alle
For dem, der deltager i vores Stjernekasterne afdeling, handler det om mere end bare teknik og kegler. Det handler om at skabe et støttende og inkluderende rum, hvor alle føler sig velkomne. Vores erfarne trænere guider deltagerne gennem sjove øvelser og aktiviteter, der ikke kun styrker bowlingfærdigheder, men også fremmer fællesskabet.

Ungdoms Træning
Vores ungdoms træningssessioner er designet til at være lærerige og sjove. Her lærer de unge ikke kun teknikkerne bag en vellykket kegle nedlæggelse, men de opdager også, hvor sjovt det er at dele passionen for bowling med jævnaldrende.

Senior Træning
Vores senior træning er ikke kun for dem, der ønsker at forfine deres færdigheder, men også for dem, der ønsker at fordybe sig i det sociale aspekt af bowling. Det er her, erfarne og nye spillere mødes, deler erfaringer og nyder fællesskabet, der opstår omkring keglebanen.

Vær med til at Skabe Bowlinghistorier

Bowling hos Ravnsborg er mere end en sport; det er en mulighed for at forbinde, grine og skabe minder. Vores prøvetræninger er ikke kun en invitation til at lære bowling - de er et indblik i vores varme fællesskab, hvor alle er velkomne til at deltage og være en del af noget større end bare kugler og kegler. Velkommen til Ravnsborg Bowling Køge - hvor fællesskabet ruller lige så glat som kuglerne på banen.

Træningstider (august-maj):

Senior træning: Hver torsdag kl. 19.00-20.30
Ungdoms træning: Hver torsdag kl. 18.00-19.00
Stjernekasterne træning: Hver torsdag kl. 16.00-17.00

Hvor Finder Du Os?
Du finder Ravnsborg i Køge Bowling Center på følgende adresse:

Køge Bowling Center
Ravnsborgvej 1
4600 Køge
Danmark

Kom og vær med til en bowlingoplevelse ud over det sædvanlige. Vi ses!

Bowling i Køge

Ravnsborg Bowling Køge har aktive bowling hold her: Køge Bowling Center (Ravnsborgvej 1). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7+ årige.

Ravnsborg Bowling Køge har følgende bowling hold i Køge.

Køge Bowling Center (Ravnsborgvej 1):
Stjernekasterne | Torsdage, kl. 16:00 - 16:55

Ravnsborg Bowling Køge har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Køge kommune