Om Køge Tri Team 2000

Klub alias: KTT2000

Klub CVR: 30339339

KØGE TRI TEAM 2000 har over 30 år på bagen. Først som en del af Køge Atletik og fra år 2000 som en selvstændig klub. Selv om vi nu er os selv, så søger vi et godt samarbejde med andre foreninger i Køge og deler faciliteter som klublokaler, løbebane samt mulighed for at lave fælles træninger.

Vi er en klub, der spænder bredt. Fra dem der bare gerne vil dyrke lidt motion i godt selskab med andre, dem der gerne vil træne for at deltage i stævner en gang i mellem, og til dem som er meget seriøse omkring deres sport og træner målrettet mod resultater og medaljer. Vi har samtidig medlemmer i alle aldre og på mange forskellige niveauer, så det vil altid være muligt at kunne finde nogen på ens niveau at træne med. Der er plads til alle og uanset niveau og ambitioner, så hjælper vi hinanden og vægter det sociale element højt.

Triatlon består af tre sportsgrene – svømning, cykling og løb - men du behøves ikke dyrke alle tre for at være med i vores klub. De fleste har deres baggrund i en eller to af sportsgrenene og vil så gerne prøve kræfter med en kombination af enten alle tre eller duatlon, som er to af dem. Det er dog ikke et krav, at du dyrker alle tre eller stiller op til stævner. Vil du fx blot svømme med os, er du også velkommen.

Svømning – vi træner pt. 4 gange om ugen i Køge svømmeland. Tirsdag og torsdag aften samt lørdag og søndag morgen. Vi søger at have svømmetræner på så mange træningspas som muligt. Det er en mere teknisk disciplin og med hånden på hjertet, så er det de færreste af os, der kommer med en svømmebaggrund. Vi prioriterer trænerens tid til de mindre erfarne svømmere og hjælper derudover hinanden med fif og sparring. Og i løbet af et ½ år når alle faktisk et ret stabilt svømmeniveau, så selv om din svømmebedrift var delfinmærket i 4. klasse, skal du ikke holde dig tilbage. Om sommeren rykker vi uden og svømmer i åbent vand. Som regler fra Sønder Mole i Køge eller Vejs Ende i Strøby Egede.

Cykling – vi søger at aftaler fælles cykeltræning. Det kan være faste dage (typisk weekend) eller fra gang til gang. Cykling er også en teknisk sportsgren – og i særdeleshed når vi taler grej. Du kan købe dig fattig i cykler og udstyr, men hos kan du få rigtig god hjælp og sparring til alle niveauer hos dine klubkammerater. Fra råd til en god begyndercykel til nørderi omkring antal gram på en bagskifter. Skal du bruge hjælp til at udskifte eller indstille en ’dims’, kan du også finde hjælp i klubben.

Løb – også under løb er der plads til alle niveauer. Fra helt nye løbere til rutinerede maraton løbere hvor vores træning altid er tilpasset, så alle kan være med på det niveau, som man nu er på. Du behøves samtidig heller ikke deltage i et helt træningspas, men kan hoppe fra, hvis benene ikke lige er til det den dag. Vi løber fast hver lørdag fra Køge tennisbaner og der aftalers derudover løbetræning mere løst hen over ugen. Om lørdagen løbet vi primært intervaltræning, men sat sammen så alle kan være med og få noget ud af det. Vi løber på atletikbanen, i skoven på åsen eller stisystemerne omkring stadion.

Men et er træning. I KØGE TRI TEAM 2000 sætter vi det sociale miljø rigtig højt. Derfor er vi udover at være gode træningskammerater også rigtig gode venner i det private. Typisk er der efter løbetræning og åbenvands svømning kaffe, kage og ikke mindst hygge. Hvert år i november afholdes der klubfest for at fejre det forgangne tri-år for både medlemmer og påhæng med underholdning, dans, mad og ikke mindst kåringen af årets triatleter.

En del kører stævner og vi prøver derfor også finde stævner ude i det danske land, som har den fornødne distance, hvor alle kan være med. Det er for at styrke sammenholdet blandt medlemmerne og for hjælpe nye medlemmer til en god start til deres første stævne. Tiden spiller ikke den store rolle, men i stedet er det måske et indbyrdes opgør, der tæller. Vi har også tradition for, at mange møder op for at heppe på klubbens deltagere, hvis man ikke selv skal deltage.

Drømmer du om at køre stævner i udlandet, har vi også hvert år en del, der drager mod fremmede himmelstrøg – typisk for at prøve kræfter med ½ eller hel ironman. Så det er muligt at få både rejsekammerater og ikke mindst træningskammerater frem mod det, der måske står som dit store mål.

KØGE TRI TEAM 2000 er en klub for alle – om du er motionist, der vil holder dig i form eller ambitiøs atlet, der gerne vil blive bedre. Har du lyst til at lære os at kende, er du velkommen til at møde op til en vores træninger eller kontakte os.

Løb i Køge

Køge Tri Team 2000 har aktive løb hold her: Køge padel- og tennishus (Køge Idrætspark) (Ved Stadion 12). Holdene træner lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Køge Tri Team 2000 har følgende løb hold i Køge.

Køge padel- og tennishus (Køge Idrætspark) (Ved Stadion 12):
Fælles intervaltræning for alle (+16 år) | Lørdage, kl. 09:30 - 11:00

Svømning i Køge

Køge Tri Team 2000 har aktive svømning hold her: Køge Svømmeland (Ølbycenter 104). Holdene træner torsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Køge Tri Team 2000 har følgende svømning hold i Køge.

Køge Svømmeland (Ølbycenter 104):
Svømmetræning for triatleter | Torsdage, kl. 20:00 - 21:00
Svømmetræning for triatleter | Søndage, kl. 08:00 - 09:00

Køge Tri Team 2000 har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Køge kommune