Default cover
Book en gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Gamle. Færgevej 24, 7700 Thisted

  • Gl. Færgevej 24, 7700 Thisted

Klubbens sportsgren

Kajak

Du kan knap komme tættere på havet, men stadig være tør, end du kan i kajakken. Sportsgrenen, der i flere omgange har været en disciplin vi i Danmark har vundet medaljer i til de store turneringer, er sund og god for kroppen. Hvorfor skal man starte til kajak? Hvor kan man træne kajak? Og hvad kræver det at gå til kajak? Det er blot nogle af de spørgsmål du kan få svar på her.

Hvorfor kajak? 
At sejle i kajak har et væld af helbredsmæssige fordele. Du får trænet din balance, kropsrotation, arme- og brystmuskulaturen. På den måde får du trænet det meste af din krop på en sund og god måde, der samtidig ikke er mere belastende end du vælger det skal være. At du kommer aktivt i gang med træning, har også fordele for dit hjerte såvel som dit generelle velbefindende. Da kajak dyrkes udendørs, hjælper det dig også med at sove bedre om natten, hvilket har den positive effekt at du bliver mere glad og ikke mindst kan præstere bedre fysisk. I forlængelse af denne, er træning med til at få dig til at føle dig mindre træt i hverdagen, hvilket jo må siges at være et plus.

Selvom kajak dyrkes alene, er der blandt kajakroere end stor fællesskabsfølelse. Hvis man roer i klub er der mulighed for at tag på ture sammen og høre nye historier fra nye bekendtskaber. Udover det, giver det mulighed for at få tips og tricks til hvor man bør prøve at ro henne. At være fælles med nogen om en ting man går op i, er med til at give en bedre hverdag da man får et mentalt overskud.

Hvad kræver det at gå til kajak?
De fleste steder hvor man melder sig til kajak, er der mulighed for at låne udstyr, samt mulighed for at få en indføring i de ting som er nødvendige, for at kunne gebærde sig sikkert på vandet. Det anbefales at man har styr på disse ting, før man selv giver sig i kast med en tur til søs.

Når først man har styr på det basale, kan man altid udvikle sig som roer. Det kan være at man skal have finpudset teknikken så man undgår skader, eller at man går med tanker om selv at købe udstyr så man altid kan komme på vandet.

Hvor kan man træne kajak? 
For at kunne gå til kajak kræver det vand, hvorfor det er heldigt at vi har meget af det i Danmark. Du kan på motivu.dk holde dig opdateret på hvilke steder og klubber du kan melde dig til et gratis prøvetime.

Kom nemt og godt i gang med kajak
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til kajak, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om kajak er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale kajak klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!


Klubben er en del af

Thisted kommune

Thisted:

Thisted er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Thisted er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Thisted står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Thisted, Hanstholm, Frøstrup, Vesløs, Snedsted, Bedsted Thy, Hurup Thy, Vestervig som har et centralt mødested for byens borgere i Thisted.

I Thisted findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Thisted Gl. Stadion, Aktivitetscenter Vestervig Agger, Bedsted Hallen, Fitness World Storegade Thisted, Foreningsfitness Nors Fitness Line, Hannæs Hallen, Hanstholm Hallerne, Hørdum Hallen, LOOP Fitness Nørretorv Thisted, Multicenter Østerild, Rolighedshallen, Sjørring Idræts-& Kulturcenter, Snedsted Hallen, Hurup Hallerne, Studie 7, Thyboxen, Thy Hallen, Frøstrup Stadion, GF Thy & Mors Arena, Nordthy Hallen, Skyum Idrætsefterskole, Sparekassen Thy Arena, Thy Stadion, Vestervig Stadion, Nordvestjysk Golfklub, Sydthy Golfklub, Hannæsskolen, Hanstholm Skole, Hurup Skole, Koldby skole, Nors Hallen, Nors Skole, Sennels Skole, Sjørring Skole, Snedsted Skole, Sydthy Friskole, Thisted Friskole, Tilsted Skole, Tingstrup Skole, Østre Skole, Stald Bæklund, Frøstrup Ridecenter, Hundborg/Midtthy Rideklub, Nordthy Rideklub af 2002, Sjørring Ridecenter, Sportsrideklubben Thisted, Sydthy Ridehal, Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter, Østerild og omegns Skytteforening, Næstrup Skyttecenter, Snedsted Skytteforening, Bedsted Skole, Borgercentret, Hillerslev Midtpunkt, Thisted Taekwondo klub, Thy-hallen, Sydthy Kur- og Svømmebad, Thisted Tennisklub, Vestervig Tennis- og Badmintonklub, Thisted Tennis- og Badmintonhal / Munkehallen, Multicenter Østerild, Østerild og omegns Skytteforening, Petanque Hallen Limfjorden, Koldby Idrætspark, Sydthy Flugtskydning, Vestervig Skole, Boddum-Ydby Skytteforening, Hurup Skytteforening, Klitmøller Fitness, Vorupør Tennisanlæg, Gettrup Stadion, Hillerslev IF's Anlæg, Hundborg Stadion, Klitmøller Stadion, Nors Stadion, Ræhr Stadion, Sundby Thy Stadion, Svankjær Stadion, Vang/Tvorup IF's Anlæg, Villerslev Sportsplads, Vorupør Stadion, Sport og Fitness Vesterhavsgade Thisted, Stenbjerg Stadion, Thy Cablepark, Vilsbøl Plantage, Thy, TGI Fitness, Thisted Skatehal som ligger i Thisted.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk