Om Midwest Musketeeers

Klub alias: MM

Klub CVR: 31969921

Har du set NFL eller Superbowl og fået lyst til at prøve amerikansk football.

Midwest Musketeers er en amerikansk football klub, hvor der er plads til alle og vi har et stort sammenhold.

Vi træner amerikansk football næsten året rundt og vi har træninger i Viborg og Skive.

Vores ungdomsspillere træner sammen U10 - U12 - U14 - U16 og vores senior / U19 spillerne træner samme.

Vi har også en plads til dig, som blot har brug for at komme ud og dyrke kammeratskabet og få noget motion, Bliv en del af Musketeers familien.

Alle kan være med:
Der er plads til alle! Der er ingen foretrukken kropstype, intet foretrukken konditionsniveau eller aldersgrænse. Amerikansk fodbold er for hurtig-løberne og for de tunge stærke spillere.

Alle er velkomne uanset størrelse, atletiske evner og talent. Vi siger, at football er for alle, fordi vores sport favner alle kropstyper – fra de top tunede atleter til de overvægtige drenge. Vores sport ville ikke være den samme uden dem alle. Alle oplever at lige netop de gør en forskel uanset køn og størrelse, og holdet oplever at de ikke kan undvære hinanden.

En sport med muligheder:
Er man ambitiøs med sin sport er der rigtig mange muligheder for at tage det videre til et højere niveau. Der er både landshold for senior, U19 og U17, som jævnligt deltager i de nordiske og europæiske mesterskaber.

Derudover er det også en mulighed at komme til USA og spille på high school. Hvis man er rigtig dygtig kan man komme til at spille på et amerikansk universitet samtidig med man tager sin uddannelse.

Midwest Musketeeers har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Viborg kommune