Om Aars IK

Klub CVR: 16128511

Aars Idrætsklub er en fodboldklub beliggende i Vesthimmerlands Kommune. Hos Aars IK er der plads til alle uanset ambitioner og niveau

Velkommen til Aars IK, en velfungerende fodboldklub i Vesthimmerlands Kommune.

Vi hører hjemme på Lyngsøvej 2B, 9600 Aars og råder over flere velholdte græsbaner, samt en kunstgræsbane anlagt efteråret 2016.

Med næsten 600 medlemmer er Aars IK en af de største fodboldklubber i Vesthimmerland, dette skyldes især at vi har nogen meget dygtige og engagerede trænere i klubben samt en stor stab af frivillige/forældre, der tilsammen yder en stor indsats for at Aars IK tiltrækker børn og unge fra hele lokalområdet.

Samtidig sætter vi det sociale i højsædet, og forsøger hele tiden at skabe nogen gode rammer som gør det attraktivt for alle der ønsker at spille fodbold, uanset niveau.

Vi har altid plads til nye medlemmer, og der er mulighed for 3 prøvetræninger inden du skal indmeldes i klubben.

Vi har hold lige fra de yngste hos "Små Fødder" på 3-5 år, og de ældste i klubben er over 70 år og spiller på vores veteranhold.

Om du har store ambitioner eller blot vil spille fodbold for hyggens skyld, så er alle velkommen til at blive en del af fællesskabet hos Aars IK!

Aars IK har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vesthimmerlands kommune