Om Bushi Karate & Combat Sport

Klub alias: BUSHI

Klub CVR: 32800653

- Bushi Karate & Combat Sport er en moderne Karateklub, der henvender sig til alle der har lyst til at træne traditionel karate og kampsport under mere moderne former. Undervisningen foregår på holdbasis og bliver ledet af veluddannede instruktører, som har gennemgået pædagogiske kurser i undervisning. Via træningen opnår du en god fysisk form, som bliver opbygget systematisk ud fra det niveau du befinder dig på. Vi tilbyder også en del sociale fælles aktiviteter i klubberne, som du altid er velkommen til at være en del af.

- Bushi følger konstant med i hvad der sker inden for udviklingen af den moderne WKF stævne karate, samtidig med at de Japanske traditioner bliver holdt.

- Bushi tilbyder også Selvforsvar og Brazilian Jiu-Jitsu.

- Brazilian Jiu-Jitsu er der ingen slag eller spark i træningen, der består af hovedsageligt af frigørelse fra greb og låse, kast, nedtagninger og brydning på gulvet, hvor man forsøger at opnå en dominerende position.

- Så hvis du er ung og går med sportslige ambitioner inden for karate, Brazilian Jiu-Jitsu er der også plads til det, idet vi samarbejder med de dygtigste undervisere og udøvere inden for begge områder.

- Bushi optager primært nye medlemmer i januar og august. Alle er velkommen til et par gratis prøvetimer i klubben.

- Yderligere oplysninger fås ved at rette henvendelse til formanden eller en af bestyrelsesmedlemmerne pr. eMail eller telefon.

LIDT OM KLUBBEN BUSHI KARATE & COMBAT SPORT;
- Bushi betyder "kriger" på Japansk. Det symboliserer en klub, hvor kampen er i centrum - Forstået som den enkeltes kamp for at udvikle sig og blive stærkere, og som klubbens kamp for, at rumme og udvikle alle, uanset alder og medfødt talent.

Ideen til Bushi var at man skulle kunne rumme alle, med andre ord rumme stævnerelateret karate, såvel som den traditionelle Japanske Karate, altså både bredde og elite.

- Det skal stå helt klart, at det kun ikke drejer sig om:
”Enten - Eller”… - Men derimod om: ”Både - Og” ...fordi:

”Tradition, skal være inspiration – Ikke en begrænsning”

Vores stilarter er Shotokan Karate samt også WIKF (Wado-Ryu). Grundlæggende søger vi inspiration i den oprindelige karate, som blev trænet på Okinawa.

Vi kommer ikke uden om at fremtiden for moderne dansk karate vil være en sports orienteret træning for de unge, og traditionel karate for de voksne, med fokus på selvforsvar og de ”hemmelige” teknikker der ligger gemt i vores Kata (Bunkai). Når det er sagt, skal vores selvforsvar kun bygge på teknikker som ”virker”.

Men vi er også en top moderne og progressiv klub, som følger udviklingen i den moderne sports orienterede WKF- karate. Vi arbejder med sportskarate på specielle hold og stræber efter at gøre os gældende, både Nationalt og Internationalt.

Bushi Karate & Combat Sport tilbyder en alsidig træning med moderne pædagogik, åbenhed og god tone. Karate er ikke kun en sport, men en livsstil. Bushi er medlem af Dansk Karate Forbund, som igen er en del af Danmarks Idrætsforbund, og Karate kan derfor ikke sammenlignes med diverse afgreninger af fuld-kontakt kampsport.

Bushi tilbyder Selvforsvar. Tilbudet om selvforsvar er på holdbasis, men kan også tilbydes på kursusplan, tilrettet netop dine ønsker. Der laves gerne et kursus for firmaer og Human Resurse i kommuner Læs mere under fanen "Combat Sport" på bushi.dk

Bushi tilbyder Brazilian Jiu-Jitsu, med opstart, tilbage i 2009. Der er ingen slag eller spark i BJJ, det består af frigørelse fra greb og låse, kast, nedtagninger og brydning på gulvet, hvor man forsøger at opnå en dominerende position.

Bushi Karate & Combat Sport er grundlagt, som Bushi Helsinge tilbage i 2008 af Erling Marcussen.

Læs også "Sport vs. Tradition" skrevet på Engelsk af Erling Marcussen.
Link til artikel her: https://www.bushi.dk/information/artikler/233-sport-vs-tradition

Bushi Karate & Combat Sport`s Chefinstruktør kan kontaktes på info(at)bushi.dk eller telefon +45 2238 5818.

Karate i Helsinge

Bushi Karate & Combat Sport har aktive karate hold her: Toftehallen - Gribskov Kampsportscenter (Skovgårdsvej 17). Holdene træner tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 14+ årige.

Bushi Karate & Combat Sport har følgende karate hold i Helsinge.

Toftehallen - Gribskov Kampsportscenter (Skovgårdsvej 17):
Brazillian Jiu-Jitsu | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
TAI-CHI inspireret Kata - for seniorer | Tirsdage, kl. 19:30 - 20:30

Bushi Karate & Combat Sport har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gribskov kommune