Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 7 åbne hold i FysioDanmark Hellerup

Lokation

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om FysioDanmark Hellerup

Klub alias: FD Hellerup

Klub CVR: 19945391

FysioDanmark Hellerup tilbyder holdtræning under ledelse af professionelle fysioterapeuter

FysioDanmark Hellerup består af en fysioterapiklinik med fokus på den enkelte patient og to træningscentre, hvor alle hold bliver faciliteret af professionelle og engagerede fysioterapeuter. Derved er du sikret høj faglighed og fokus på lige netop dine ønsker til udbyttet af træningen.

På Esperance Alle 2 i Charlottenlund har vi en fuldt etableret træningsafdeling med træningsmaskiner og holdsal. Her tilbyder vi en lang række generelle styrketræningshold samt hold med fokus på ryg, knæ, hofter, genoptræning, osteoporose, parkinson og meget mere.

Desuden har vi et teenhold for 12-16-årige, som gerne vil styrketræne og være sociale med andre på samme alder. På holdet får de vejledning i optimale teknikker, og træningen tilpasses den enkelte. Der trænes både i maskiner og med frivægte/diverse redskaber.

På Strandvejen 104 i Hellerup har vi en holdsal samt et digitalt træningscenter. 

Vi tilbyder en lang række styrketræningshold samt yoga, pilates, efterfødsel, parkinson, osteoporose, GLA:D-træning og meget mere.

Det digitale træningscenter, også kaldet Biocircuit, er en effektiv og målrettet træningsform, der består af syv forskellige styrketræningsmaskiner, som sikrer, at hele kroppen bliver trænet igennem. Når du logger dig ind på systemet, indstiller maskinerne sig automatisk til din profil, hvad angår intensitet og belastning. Derved sparer du tid på ikke at skulle indstille maskinerne.

I fysioterapi-klinikken behandler vi alle slags gener fra bevægeapparatet og bruger forskellige behandlingsteknikker afhængig af, hvad diagnosen er. Vi er uddannede inden for McKenzie, Mulligan, manuel behandling, massage, mobilisering, manipulation, idrætsfysioterapi mm, som er nogle af de ydelser, sygesikringen yder tilskud til.

Desuden er vi uddannede inden for andre fysioterapeutiske og manuelle behandlingstilbud, som der ikke ydes tilskud til. Det gælder f.eks. laser, shockbølgeterapi og ultralydsscanning.

Herudover tilbyder vi individuelt tilpassede såler; både supersole og Solemaids. Solemaids er indlægssåler, der afhjælper hælsmerter hos børn som følge af Severs syndrom. Sålerne fjerner trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp af en kile, hvorved smerten i hælene bliver afhjulpet eller forsvinder helt. Derved bliver børnene hurtigt aktive og kan vende tilbage til deres idræt.


FysioDanmark Hellerup arbejder på et fagligt højt niveau, og al behandling og træning foregår ud fra evidensbaseret viden. Vi vil gerne være din sparringspartner, hvad angår sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag.

FysioDanmark er en del af Hellerup Sundhedscenter, hvor vi samarbejder med læger, medicinstuderende og jordemødre.

Styrketræning i Gentofte

FysioDanmark Hellerup har aktive styrketræning hold her: FD Hellerup - Esperance Allé (FysioDanmark) (Esperance Allé 2) og FD Hellerup - Strandvejen 104A (Strandvejen 104A). Holdene træner mandage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12+ årige.

FysioDanmark Hellerup har følgende styrketræning hold i Gentofte.

FD Hellerup - Esperance Allé (FysioDanmark) (Esperance Allé 2):
Teen-styrketræning m/fysioterapeut | Fredage, kl. 15:00 - 16:00

FD Hellerup - Strandvejen 104A (Strandvejen 104A):
Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut | Mandage, kl. 10:00 - 10:30
Træning i digitale maskiner m/fysioterapeut | Fredage, kl. 10:00 - 10:30

Pilates i Gentofte

FysioDanmark Hellerup har aktive pilates hold her: FD Hellerup - Strandvejen 102E (Strandvejen 102E). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

FysioDanmark Hellerup har følgende pilates hold i Gentofte.

FD Hellerup - Strandvejen 102E (Strandvejen 102E):
Pilates for alle | Torsdage, kl. 15:30 - 16:30

Grundtræning i Gentofte

FysioDanmark Hellerup har aktive grundtræning hold her: FD Hellerup - Strandvejen 104A (Strandvejen 104A). Holdene træner tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 18+ årige.

FysioDanmark Hellerup har følgende grundtræning hold i Gentofte.

FD Hellerup - Strandvejen 104A (Strandvejen 104A):
Efterfødselstræning m/fysioterapeut | Tirsdage, kl. 10:00 - 11:00
Efterfødselstræning m/fysioterapeut | Torsdage, kl. 10:00 - 11:00
Gravid træning m/fysioterapeut | Onsdage, kl. 08:15 - 09:15

FysioDanmark Hellerup har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune