Hellerup Kajakklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Onsgårdsvej 18, Gentofte, 2900 Hellerup

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Hellerup Kajakklub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Hellerup Kajakklub

Klub CVR: 11234054

Hellerup Kajakklub er oprettet d. 5. januar 1921 og er en af Danmarks ældste kajakklubber. Vi er ca. 600 medlemmer i klubben, og ca. 40 medlemmer i ungdomsafdelingen i alderen 10-18 år inkl. vores Talenthold. Dertil kommer har Hellerup Kajakklub ca. 8 roere tilknyttet hhv. Talentcenter Hovedstaden og Elitecentret ved Bagsværd sø.

Vi har til vores Ungdoms- og Talenthold tilknyttet mange dygtige og entusiastiske ungdomsinstruktører, trænere og en ansvarlig elite- og ungdomsleder. Ungdomsafdelingen er styret af udelukkende frivillig og ulønnet arbejdskraft.

Ungdomsafdelingen træner mandag og torsdag fra kl. 17-19 året rundt. Hvis ikke det er vejr til at være på vandet, træner vi på land eller i hallen som vi deler med sejlklubben. Vi spiller hockey, laver cirkel-træning eller ror på indendørs kajak-ergometer og mest af alt har vi det sjovt. Kajaktræning er for alle!

Er du voksen nybegynder (18+) skal du tilmeldes vores begynderhold. Her undervises du af uddannede instruktører i alle de færdigheder, man skal beherske for sikkert at kunne ro en kajak på åbent vand. På begynderholdene bydes du også velkommen i klubben gennem deltagelse i sportslige og sociale arrangementer som f.eks. en begynderfest, klubbens traditionelle fester (standerhejsning og standerstrygning i starten og slutningen af sæsonen), ture til søer og åer, samt Københavns havn, deltagelse i klubmesterskaberne og meget mere.

Kajak i Gentofte

Hellerup Kajakklub har aktive kajak hold her: (Onsgårdsvej 18). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10 - 18 årige.

Hellerup Kajakklub har følgende kajak hold i Gentofte.

(Onsgårdsvej 18):
Ungdomshold fra 10 år | Tirsdage, kl. 17:00 - 19:00
Ungdomshold fra 10 år | Torsdage, kl. 17:00 - 19:00

Hellerup Kajakklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune