Motivu DGI logo
Club logo

AGF Svømning

AGF Svømning er en forening der rummer både bredden og eliten.

Book en gratis prøvetræning

Klub info

1100 medlemmer (opdateret 10.05.2021)
4 adresser
- Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J - Karen Blixens Boulevard 41A, 8220 Brabrand - F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus C - Søndervangs Alle 40, 8260 Viby J, 8260 Viby J
1 sportsgrene
Svømning

Om klubben

AGF's svømmeafdeling blev oprettet helt tilbage i 1902 og er hermed en af de ældste svømmeafdelinger i landet.

Det er gennem årene blevet til adskillige medaljer ved danske, jyske, nordiske og europæiske mesterskaber samt internationale medaljer og rekorder for såvel junior- som seniorsvømmere.

I svømmeafdelingen er der skabt en klubånd med en positiv atmosfære blandt de aktive, trænere, instruktører samt ledere, hvilket styrker det sammenhold, der kan være med til at styrke AGF’s position i dansk svømning.

I den almene afdeling gennemføres målrettet arbejde med svømmeundervisning af børn i alle aldre, ligesom der findes svømning for voksne på alle niveauer. Svømmeafdelingen er med til at løse en opgave med svømmeundervisning og breddeidræt, samtidig med at vi har et klart mål for eliteidrætten.

AGF Svømning har 2000 medlemmer i alle aldre og på alle niveauer. Vi har undervisning i fire forskellige haller i Aarhus og kan tilbyde mange forskellige typer hold og undervisning.