Default cover
Jysk Akademisk Fægteklub logo

Jysk Akademisk Fægteklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Jysk Akademisk Fægteklub - FENRISVEJ 29, Aarhus, 8210 Aarhus V

Om Jysk Akademisk Fægteklub

Klub CVR: 32517919

Jysk Akademisk Fægteklub har eksisteret siden 1950’erne. Som navnet antyder, har klubben altid været tilknyttet det akademiske miljø, hvilket blandt andet ses i klubbens våbenskjold, der har Århus Universitets delfin i centrum. Vi er medlemmer af Aarhus Universitetssport (AUS) og således stadig i dag tilknyttet universitetet, med et særligt [kontingenttilbud] til studerende. Vi henvender os imidlertid ikke kun til studerende, men derimod til alle lige fra legesyge børn og voksne med hang til hygge til ambitiøse fægtere, der deltager ved både EM og VM. I JAF er fægtning for alle!

Fægtning er for ALLE!
Fægtning er en fantastisk sport på mange måder! Det er der dog desværre ikke så mange som er klar over i Danmark, og utroligt nok har denne olympiske sportsgren kun et sted mellem 1500 og 2000 udøvere i Danmark. I JAF vil vi gerne dele sporten med så mange som muligt og vise både hvad den kan, men også hvad man selv kan med den. Vores medlemmer brænder for sporten og holder af det lokale, nationale og potentielt internationale miljø, man hurtigt bliver en del af som fægter.
Vi vil i JAF gennem glæden for sporten og klubben gerne skabe grundlaget for at, hvem som helst kan dyrke sporten! Om det er er den fattige studerende som gerne vil holde sin fysiske form når bøgerne ikke fylder for meget, om det er den 6-årige Jack Sparrow som egentligt bare synes det kunne være fedt at stikke sine venner ned og hygge med dem på én gang, om det er de elite-orienterede der ønsker udfordring og den helt hårde behandling, eller om det er dem der blot ønsker at hyggefægte et par kampe og ellers nyde selskabet. Uanset hvem der gerne vil fægte og på hvilket niveau de ønsker det, er de velkomne i JAF og vi vil forsøge at imødekomme deres ambitioner - store som små.

Jysk Akademisk Fægteklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Aarhus kommune

Find din næste idræt i Aarhus! 
Klubberne i Aarhus Kommune er parate til at tage imod nye medlemmer, der ønsker at komme til en prøvetræning og få mere motion i hverdagen. Børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i de aarhusianske idrætsforeninger til en gratis prøvetræning, hvor de kan finde sig et nyt fælleskab. På siden Motivu.dk/aarhus har vi samlet alle tilgængelige og aktive prøvetræninger, som du eller dit barn kan tilmelde sig.

Der er masser af gode muligheder for, at være finde din eller dit barns næste sportsgren og klub i Aarhus Kommune. Hvis du for eksempel har svært ved at stå stille og gerne vil udfordre dig selv i forskellige discipliner, så kan du melde dig ind i Atletik klubberne, Aarhus 1900 Atletik og løb & Aarhus Fremad Atletik. Aarhus Fremad Atletik består af 5 forskellige hold samt et styrketræningstilbud. Klubben blev grundlagt i 1897 og har stolte atletiktraditioner med både deltagelse i OL og EM, men har også plads for nybegyndere. Det kan man blandt andet se igennem deres tilbud på Motivu, som blandt andet byder på: Sprinttræning, Løb for letøvede og Løb for øvede. Er man ikke så meget til Atletik og løb, men mere frisk på en cykeltur, noget bueskydning eller mandagsyoga, så kan man melde sig ind i Beder-Malling Idrætsforening. De har over 20 forskellige spændende aktiviteter med hver deres speciale. Alt fra brætspil, e-sport, badminton, tennis, gymnastik, håndbold, fodbold, basket, fitness, spinning, badminton, volleyball, skydning, petanque, krolf, løb og motion, orienteringsløb, crosstræning, basket, atletik og bueskydning. Så der findes ingen undskyldning for ikke at bevæge sig ned og prøve en prøvetræning hos Beder-Malling Idrætsforening.

Er du mere til basketball kan du helt sikkert finde den perfekte træning hos en af de 4 klubber i Aarhus Kommune. Her kan du melde dig ind i klubberne som Viby Basket, Harlev Basket, AGF Basket og Egaa Eagles, som tilbyder Basketball træning for børn, unge, voksne og seniorer. Fælles for en god baskettræning i klubberne er øget fokus på det sociale samvær, samtidig med man hygger sig gevaldigt når man er der. Skulle man se mere frem til en kop kaffe eller øl/vand i caféen når man har dunket sit hold til sejr, er dette også en stor del af at komme til træning. Uagtet af hvilket humør du møder ind med, er du garanteret at gå fra en træning med meter i benene og et stort smil på læben, især hvis du har været til en vaskeægte Champions League træning hos Skovbakken Bears.

Er det tid til at få styrket koncentrationsevnen, skudøjet og de sociale fællesskaber hos nogle af skytteklubberne i Aarhus Kommune? Tænker du at blive bedre til at skyde eller måske prøve det for første gang? Hos Skytteklubben DSB/ASF og Århus Riffelskytte Klub kan du melde dig til en gratis skydetræning,

Udover de nævnte klubber og træninger kan du finde en masse andet godt som helt sikkert er noget for dig. Tag også et kig på AGF Svømning, Aarhus Snooker og Pool Klub, Lystrup Svømning, Jysk Akademisk Fægteklub, Aarhus Badmintonklub (AB), Ishockey Klubben Aarhus og mange flere er klar til at tage imod nye prøvemedlemmer.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk