Karate voksne begyndere

Sportsgren:

Karate

Tidspunkt:

Lørdage kl. 10:00 - 11:00

Aldersgruppe:

15 - 99 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Karate for begyndere

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Bad

- Omklædningsfaciliteter

- Træningssale

- Fitnesrum

- Træningsudstyr

- Håndsprit

- Karatedragt kan købes

- Opholdsrum

- Gratis parkering

Beskrivelse:

Der bliver taget godt mod dig, og du får en grundig instruktion i grundlæggende karate af vores voksne instruktører, hvor flere har sort bælte. Bemærk at vores begynder børnehold træner på samme tidspunkt og dermed en oplagt mulighed for at gå til noget sammen med dit barn. Karatetræning består af øvelser, som træner hele kroppen. Karate er ikke kun sport. Karate er også personlig udvikling og vejen til et bedre liv.

Konditionstræningen, som du også får ud af karatetræning, er blandt andet med til at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme såsom overvægt, hjerteproblemer, åreforkalkning og type-2 diabetes. Og så giver det masser af energi! Hvis du har et barn, der træner karate, vil du kunne træne samtidig med at vores begynderhold for børn træner.

Det er der mange forældre, der benytter sig af. Vi afholder løbende en masse ekstra træningsaktiviteter og sociale arrangementer, hvor du møder nye mennesker, danner nye venskaber og skaber netværk i Taifu. På vores lukkede facebookgruppe aftales der ofte ekstra træninger udenfor åbningstiderne i Taifu Karate Dojo. Er man tilknyttet dette hold, har man mulighed for at træne ekstra, på alle hold der svarer til ens grad. Som voksen medlem kan du, mod depositum, få udleveret et nøglekort til Taifu Karate Dojo således at du kan træne uden for åbningstiden. Du får udleveret et Taifu informationshæfte ved indmelding.

Du skal være iført træningstøj og bare tæer til prøvetime eller karatedragt. Du har 2 gratis prøvetimer. Karatedragt kan købes gennem klubben.

Adresse:

Industrivej 19b, 3300 Frederiksværk

Mødested:

Dojo 1

Træner:

Thomas Gaarn

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren
Voksen
Barn (1-15 år)

Tilmeld gratis prøvetræning

3 ledige pladser

17.04.2021 kl. 10:00 - 11:00

Tilmeld gratis prøvetræning