Om Taifu

Klub CVR: 31098114

Kvalitet og høj faglighed er vores varemærke!

Kvalitet og høj faglighed er vores varemærke!

I Taifu Karate Dojo kan du træne traditionel Shotokan Karate alle ugens dage. Vi er klub med stolte traditioner, og er en af Danmarks ældste klubber. Vi har de dygtigste instruktører, som selv dyrker karate, og som løbende uddanner sig bl.a. ved at rejse til Japan og træne. Vores chefinstruktør hedder Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Han er en af Danmarks absolut bedste og mest erfarne instruktører. Jesper sensei har gennem mange år skabt en karateklub, som står for kvalitet, tradition og ordentlighed. Jesper sensei nyder stor respekt i Danmark, og han er opbygget et stort nationalt og internationalt netværk. Det kommer alle vores medlemmer tilgode i form at hyppige træningssamlinger med andre klubber, stævner samt muligheden for at træne i andre lande.

Alle vores øvrige hovedinstruktører har min. sort bælte 2. dan. Vores faciliteter er unikke. Vi har en stor dojo (træningssal) på 350 m2, hvor der også er indrettet et mindre fitnessområde. Derudover har vi en mindre dojo på ca. 60 m2. Dertil en masse udendørs træningsområder, som vi benytter til alternativ træning når vejret er til det.

Vi har hold for helt små børn(4-6 år), som træner på vores minihold om lørdagen. På samme tid kan du som forældre træne karate sammen med andre voksne. Vi har begynder børne- og voksenhold, som træner mandage og onsdage. Når du har været til dine første gradueringer tilbydes du at træne på et mere øvet hold. Vi har også særlige familiehold, hvor du kan træne sammen som familie. Derudover har vi en række specialhold, hvis du vil dygtiggøre dig yderligere.

Har du sportslige ambitioner råder Taifu over de dygtigste instruktører på området. Over 40 landsholdskæmpere er udklækket i Taifu gennem årene. Vi har vundet Nordiske mesterskaber, Europamesterskaber og haft medaljetagere ved VM. Resultaterne taler for sig selv!

Her kan du se en række udtalelser fra vores voksne medlemmer:

“De bedste instruktører jeg har trænet under nogensinde”
“Taifu Karate Dojo er en fantastisk karateklub – både for børn og voksne. Træningen er dedikeret og der er respekt for traditionen og individet.“
“Det bedste jeg har gjort for mig selv. Klubben formår at favne alle uanset niveau”
“Personlig udvikling, mens kroppen og selvtilliden styrkes”

Her kan du se en række udtalelser fra vores unge medlemmer:

”Det er her vi har nogle af vores bedste venner”
”Seje voksne” ( i betydningen dygtige forbilleder)”
”Man bliver gradueret tit, særligt i starten … det giver mig lyst til at træne endnu mere og blive dygtigere…”
”Mulighed for at tage til stævne, fordi det er sjovt at være med…”
”Min far er også startet til karate”

Når du ankommer til Taifu vil du med det samme fornemme, at du træder ind i lokaler, som er japansk inspireret. Stedet lægger op til ro og fordybelse. Der bliver taget godt imod dig af en voksen instruktør, og du får en grundig instruktion i grundlæggende karate. Du har ret til to gratis prøvetimer. Karatetræning består af øvelser, som træner hele kroppen. Karate er ikke kun sport. Karate er også personlig udvikling og vejen til et bedre liv.

Konditionstræningen, som du også får ud af karatetræning, er blandt andet med til at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme såsom overvægt, hjerteproblemer, åreforkalkning og type-2 diabetes. Og så giver det masser af energi! Hvis du har et barn, der træner karate, vil du kunne træne samtidig med at vores begynderhold for børn træner.

Det er der mange forældre, der benytter sig af. Vi afholder løbende en masse ekstra træningsaktiviteter og sociale arrangementer, hvor du møder nye mennesker, danner nye venskaber og skaber netværk i Taifu. På vores lukkede facebookgruppe aftales der ofte ekstra træninger udenfor åbningstiderne i Taifu Karate Dojo. Er man tilknyttet dette hold, har man mulighed for at træne ekstra, på alle hold der svarer til ens grad. Som voksen medlem kan du, mod depositum, få udleveret et nøglekort til Taifu Karate Dojo således at du kan træne uden for åbningstiden. Du får udleveret et Taifu informationshæfte ved indmelding.

Karate i Frederiksværk

Taifu har aktive karate hold her: Taifu Karate Dojo (Industrivej 19b). Holdene træner mandage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4+ årige.

Taifu har følgende karate hold i Frederiksværk.

Taifu Karate Dojo (Industrivej 19b):
Brun- og sortbælteholdet i Taifu | Mandage, kl. 19:00 - 20:00
Karate for børn begyndere 6-15 år | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Minikarate 4-6 år | Lørdage, kl. 11:00 - 11:45
Kataholdet | Lørdage, kl. 09:30 - 11:00
Kumiteholdet | Søndage, kl. 10:00 - 12:00
Karate for voksne begyndere +16 år | Mandage, kl. 18:00 - 19:00
Mellemholdet 10-99 år | Torsdage, kl. 17:30 - 18:30

Taifu har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Halsnæs kommune