Airsoft Challenge med hardball pistol tryout image

Airsoft Challenge med hardball pistol

Club logo

Osted/Lejre Skytteforening 27.kr.

Tilmeld gratis prøvetræning

Airsoft Challenge med hardball pistol
ledige pladser

 • Ons. 29.05.2024 kl. 18:30 - 20:00
 • Ons. 05.06.2024 kl. 18:30 - 20:00
 • Ons. 12.06.2024 kl. 18:30 - 20:00
 • Ons. 19.06.2024 kl. 18:30 - 20:00
 • Ons. 26.06.2024 kl. 18:30 - 20:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Airsoft Challenge er en spændende, actionfyldt aktivitet, hvor deltagerne skyder med airsoft-våben og konkurrerer mod hinanden på tid og præcision.

  Skytterne skyder udelukkende på skiver på handlebaner, som er forskellige ”forhindringsbaner”, eller fra en fast standplads.

  Aktiviteten kombinerer skydning, bevægelse og forhindringer og udfordrer skytterne både teknisk, fysisk og mentalt.
  Deltagerne lærer om sikkerhed og korrekt våbenhåndtering, de bliver dygtigere skytter og udvikler deres koncentrationsevne, fokus og selvkontrol.

  =====================================================================================================

  Præcisions-skydning
  Skytten skyder fra en fast standplads på et mål, der er placeret på en forudbestemt afstand og højde. Det gælder her om at ramme plet og træne samling og teknik uden tidsfaktor. Der bruges typisk papskiver fra 10 m luft eller 15 m grovpistol. Ved at skifte skivestørrelsen kan skytten justere sværhedsgraden. Denne disciplin er velegnet til både introduktion, teknikøvelse og konkurrence.

  Hurtig-skydning
  Skytten skyder fra en fast standplads til en række skiver, der er placeret i forskellig afstand og højde. Det gælder om at ramme alle skiver på kortest mulig tid. På den elektroniske skydebane kan skytterne vælge mellem en række programmer, hvor sværhedsgrad og spænding øges, og hvor lys og farver indgår. Resultatet af skytternes interne konkurrence kan aflæses på display eller skærm.

  Skydning på handlebane
  Skytten løber med sit våben fra post til post og skyder på skiver, der er placeret på banen i forskellig afstand og højde. Det gælder om at skyde forbi eller igennem forskellige forhindringer og ramme alle skiver så hurtigt som muligt. Skytterne gennemfører banen én ad gangen, og bliver fulgt af en skydeleder*/tidtager. Banerne kan varieres i sværhedsgrad, så deltagerne møder nye tekniske og fysiske udfordringer fra gang til gang.

  Læs mere Luk
 • Niveau

  For alle niveauer

Tilmeld gratis prøvetræning