Default cover
kirke hyllinge skytteforening logo

kirke hyllinge skytteforening

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

kirke hyllinge skytteforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresse

Om klubben

Skytteforening
Vi skyder med cal 22 riffel cal 22 pistol på 15M,25M,50Meter og vi har en 200M til riffel og jagtvåben. Der bliver skudt tirsdage og torsdage fra kl 19 til 21. henvendelse i skranken ved ankomst, ingen tilmelding nødvendig.
Tirsdage bliver der skudt pistol
torsdage bliver der skudt riffel

Klubben er en del af

Lejre kommune

Lejre:

Lejre er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Lejre er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Lejre står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Roskilde, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Lejre, Hvalsø, Tølløse, Gadstrup som har et centralt mødested for byens borgere i Lejre.

I Lejre findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Osted Hallen, Bramsnæsvighallen, Osted Idrætsanlæg og klubhus, KHIF Bøffen, Hvalsø idrætsplads og klubhus, Kirke Hyllinge Stadion, Såby Hallen, Lejre Hallen, Sæby-Gershøj, Trællerup Hallen, Ledreborg Palace Golf Club, Allerslev Gl. Skole SFO Lageret, Firkløverskolen (Kirke Sonnerup Skole), Hvalsø Hallerne, Kirke Hyllinge Hallen, Kirke Saaby Skole, Osted Skole, Trællerup Skole, Rytterforeningen Hviid, Hvalsø Rideklub, Islandshesteforening Geysir (Gevninge), Islandshesteforeningen Thor, Midtsjællands Rideklub, Rideklubben Vestervang, Hvalsø Osted Jagtforening, Hvalsø Skytteforening, Kirke Hyllinge Skytteforening, Osted/Lejre Skytteforening, Glimhallen, Hvalsø Tennisklub, Kirke Hyllinge Tennisklub, Lejre Tennis, BeneFiT Langetoften Lejre, Egholm Ridecenter, Go2fitness Hovedgaden Lejre, Storskoven, Bidstrup som ligger i Lejre.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk