Default cover
Fægteklubben Flêche - Holbæk logo

Fægteklubben Flêche - Holbæk

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Stadionhallen, Borgmestergårdsvej, 4300 Holbæk

  • Stadionhallen, Borgmestergårdsvej 20, 4300 Holbæk

Om Fægteklubben Flêche - Holbæk

Klub CVR: 32388736

Fægtning er en sport for alle. I Fægteklubben Flêche - Holbæk byder vi alle, både børn og voksne, begyndere og øvede, velkommen.
Hvis du har lyst til, at finde ud af om fægtning er den nye sport for dig, så kom og besøg os til en træning. Tag gerne venner, søskende eller forældre med.
Vi dyrker fægtedisciplinen "kårde", som de fleste af vores naboklubber, og er primært en motionsklub.

Priser:
Børn: 350 kr./kvartalet (fra 8-16 år)
Voksne: 425 kr./kvartalet (over 16 år)

Hjemmeside: http://www.fleche.dk/

Fægtning i Holbæk

Fægteklubben Flêche - Holbæk har aktive fægtning hold her: (Stadionhallen, Borgmestergårdsvej 20). Holdene træner tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Fægteklubben Flêche - Holbæk har følgende fægtning hold i Holbæk.

(Stadionhallen, Borgmestergårdsvej 20):
Fægtehold for børn og unge | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Fægtning for voksne | Onsdage, kl. 18:30 - 20:30

Fægteklubben Flêche - Holbæk har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Holbæk kommune

Hvilke sportsaktiviteter kan man dyrke i Holbæk kommune?
Holbæk kommune er en idyllisk by beliggende i det vestlige Sjælland. Kendt for sin smukke natur og historiske bygningsværker, er Holbæk også et populært sted for sportsentusiaster. Der er et væld af sportsaktiviteter og faciliteter i kommunen, og det gør det til et oplagt valg for enhver, der ønsker at dyrke en aktiv livsstil.

Kan man gå til fodbold i Holbæk?
Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Holbæk, og der er masser af muligheder for både børn og voksne at spille. Holbæk Boldklub er en af de største klubber i kommunen, og de har både herre- og damehold på højt niveau. Derudover er der også mindre klubber som Tuse IF, Tølløse SF og Jyderup Boldklub, der tilbyder muligheder for alle niveauer.
I Holbæk kommune er der også en række sportsfaciliteter, der er specielt designet til fodboldspillere. Holbæk Fodboldstadion er det største stadion i kommunen og har plads til op til 10.000 tilskuere. Derudover er der også Holbæk Idrætscenter, der har flere fodboldbaner, der kan bruges af både klubber og individuelle spillere.

Hvor kan man træne fitness i Holbæk?
Hvis du er mere til træning og fitness, er der også mange muligheder i Holbæk. Der er flere fitnesscentre i kommunen, der tilbyder træningsudstyr og forskellige træningsprogrammer. Holbæk Fitness Center er en af de største og mest populære fitnesscentre i kommunen og har en bred vifte af træningsmuligheder.

Derudover er der også flere yoga- og pilatesstudier i Holbæk, der tilbyder en mere afslappende måde at dyrke motion på. Holbæk Yoga og Pilates er et af de mest populære studier i kommunen og tilbyder forskellige klasser og workshops, der er velegnede til både begyndere og erfarne udøvere.

Hvad kan man opleve i Holbæk Sportsby?
Holbæk Sportsby er et af de mest populære sportscentre i kommunen og er et must-visit for enhver, der ønsker at dyrke sport i Holbæk. Sportsbyen er beliggende i hjertet af kommunen og er et moderne og veludstyret sportscenter med faciliteter, der kan bruges af både børn og voksne.

Hvilke indendørs sportsaktiviteter kan man dyrke i Holbæk Sportsby?
Indendørs i Holbæk Sportsby kan du finde en stor sports- og aktivitetsbygning, der har en lang række faciliteter. Der er en stor hal, der kan bruges til basketball, volleyball og andre indendørs sportsgrene. Der er også en klatrevæg og en svømmehal med en vandrutsjebane og en sauna.

Hvad er der af udendørs sportsaktiviteter i Holbæk Sportsby?
Udendørs i Holbæk Sportsby er der også masser at lave. Der er en stor fodboldbane, en atletikbane og en skøjtebane, der kan bruges om vinteren. Der er også en stor legeplads til børnene og en lille sø, hvor man kan fiske.

Hvor kan man dyrke golf i Holbæk kommune?
Derudover er der også mulighed for at dyrke golf på den nærliggende Holbæk Golfklub, der har en smuk 18-hullers bane. Klubben ligger kun få minutters kørsel fra Holbæk Sportsby og er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Alt i alt er Holbæk kommune et fantastisk sted at dyrke sport og motion. Der er masser af muligheder for både børn og voksne, uanset om man er til fodbold, fitness, yoga eller andre sportsgrene. Holbæk Sportsby er et særligt højdepunkt med en bred vifte af faciliteter og aktiviteter både indendørs og udendørs. Så hvis du leder efter en aktiv livsstil i smukke omgivelser, er Holbæk kommune bestemt et sted, du bør overveje.Læs mere Luk