Default cover
Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Roar Atletik har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresse

Om klubben

Roar Atletik er Roskildes seje bane atletikklub, hvor børn, unge og voksne er meget velkomne.
Det er her, vi skaber resultaterne gennem hård og intensiv træning, men dette kan ikke gøres uden et ligeså stærkt sammenhold blandt såvel atleter som trænere.
Roar Atletik har rammerne i orden. Træningen foregår på Hyrdehøj Stadion og er fokuseret og målrettet træning, der rummer alle baneatletikkens finurlige discipliner inden for løb, spring og kast.
Trænerteamet består af trænere med kvaliteterne i orden og som med garanti kan få løbet, kastet eller sprunget den atletikkarriere i gang, som du ikke selv anede, at du havde.

Har du prøvet sportsgrene, hvor træningen hurtigt bliver individuel, og sammenholdet ikke fungerer optimalt grundet den store seriøsitet?
I Roar Atletik er sammenholdet vægtet lige så højt som den seriøse træning. Her er sammenholdet en af grundpillerne for, at en træning er vellykket, og at motivationen er i top, for det føles altså knapt så akavet at kunne stå med armene i vejret efter en sejr, når der er nogle, der lægger mærke til det og ikke vender ryggen til.

Har du før læst eller hørt om nogen atleter fra Roskilde, som har stået øverst på skamlen og fået hængt noget guld halsen? Den er go’ nok – de er her! Så hvorfor ikke komme forbi og smække fødderne i startblokken på en af de seks baner, løb en 10-12 sekunder og se, om du kommer først over stregen?
Eller prøv kræfter med kugle eller diskos og få Christian Cantwell eller Robert Harting til at begynde at se sig over skulderen.
Hvis du er mere til spring, så har vi både til dig, der vil springe langt eller højt, få sand i skoene eller lande blødt.
Har du siddet og set OL, WM eller Diamond League og tænkt, at baneatletik slet ikke ser så tosset ud?
Så spænd skoene og se at komme ud af startblokken og meld dig ind i Roar Atletik, så er du godt på vej - vi ved, at du kan!

Klubbens sportsgren

Atletik

I skrivende stund, har vi på Motivu netop nu 53 forskellige prøvetræningsmuligheder når man søger på atletik. De 53 træninger er fordelt rundt i landet, men fælles for dem alle er, at de er unikke fra forening til forening. Nogen steder er fokus på de førnævnte “klassiske” discipliner indenfor atletik, mens andre er mere fokuseret på at komme i gang - eller holde - en sund og aktiv livsstil. Når det gælder alder spænder atletik også bredt. Her er der træninger for de mindste i form af mini-atletik, på samme måde som der er atletik til det lidt ældre segment i form af Masters 30 som er til de aktive, der er +30 år. Fælles for begge hold er, at du kan forvente at gå derfra i godt humør og med sved på panden.

Du kan på motivu.dk finde hold i det meste af landet, til alle aldersgrupper og ikke mindst til alle niveauer. For nogen er det at kaste sig over atletik noget nyt, mens det for andre kan være noget de har gjort det meste af livet. For at finde det rette niveau, kan det derfor være smart at tag til en prøvetræning før man starter, men så er det jo godt at man kan melde sig til sådan en, på motivu.dk


Duellen mod dig selv men med et socialt twist
Blot fordi atletik typisk er en sport som dyrkes alene, betyder det ikke at den ikke er social. Her kan du nemlig konkurrere mod dig selv, men også med andre. De forskellige idrætsforeninger har trænere, som ikke blot står for at facelitere øvelserne, men også sikrer sig at man har muligheden for at blive bedre til det man laver.

En fed ting ved at dyrke atletik, finder man i det potentiale der er i, at lære noget nyt med andre. Det skaber en særlig forbindelse til folk, hvis man ser dem både være i tvivl om hvad de laver, men også følger deres rejse til at blive god til det. Det at være fælles om at lære noget nyt, er et strålende udgangspunkt ikke blot for gode venskaber, men også som et referencepunkt man kan være fælles om. Kan du huske da Torben ikke kunne… og så videre, er noget der kan være med til at binde folk sammen.

Med Corona nedlukningen og de problemer den skabte for atletikken, kunne man på instagram blandt dele af de foreninger på Motivu, se hvordan fællesskabet blomstrede med online træninger og det at kunne følge med i hinandens træninger fra afstand. Det er sådanne ting der er med til at gøre atletik til ikke blot en enestående træningsform, men også vidner om det fællesskab der er i atletik klubberne 


Kom nemt og godt i gang med atletik
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til atletik, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om atletik er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Om du skal springe over hæk eller kaste med tunge kugler, så starter det alt sammen med en prøvetræning. Det har vi hos Motivu gjort nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale atletikklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

Klubben er en del af

Roskilde kommune

Roskilde:

Roskilde er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Roskilde er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Roskilde står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Hedehusene, Veksø Sjælland, Roskilde, Tune, Jyllinge, Viby Sjælland, Borup, Lejre, Gadstrup, Havdrup, Lille Skensved som har et centralt mødested for byens borgere i Roskilde.

I Roskilde findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Anytime Gym, Baunehøjskolen, Darup Idrætsanlæg, Darupgaards Rideklub, Dåstrup Skole, SATS Ro's Torv Roskilde, Fitness World Algade Roskilde, FysioDanmark Københavnsvej Roskilde, Go2fitness Industrivej Roskilde, Gundsølille Tennisanlæg, Gundsølillehallen, Hal 12, Hedegårdenes Skole, Herringløse Sportsplads, Himmelev Badmintonhal, Himmelev Gymnasium, Himmelev Rideskole, Himmelev Skole, Himmelevhallen, Himmelev-Veddelev Idrætspark, Atletikstadion Hyrdehøj, Jyllingehallerne, Jylllinge Tennis Klub, Kildegårdshallen, Klostermarksskolen, Klub Roskilde Midt, Afd. Hedeboparken, LifeClub, Lillevang Idrætscenter, LOOP Fitness Byleddet Roskilde, Lynghøjskolen, Margretheskolen, Roskilde Motion- & Idrætsklub, Målfeltet, Ollerupvejens Idrætspark, Peder Syv Skolen, Ramsø Hallen, Roskilde Badene, Roskilde Golf Klub, Roskilde Gymnasium, Roskilde Idrætspark, Roskilde Katedralskole, Roskilde Kongrescenter, Bauhaus Arena, Roskilde Tekniske Skole, Afd. Ledreborg, Roskilde Tekniske Skole, Afd. Vilvorde, Roskilde Tennisklub, Sct. Jørgens Skole, Sct. Jørgensbjerggården, Snoldelev Ridecenter, Sportspladsen i Ågerup, Spraglehøj Idrætsanlæg, Svogerslev Idrætspark, Tjørnegårdsskolen, Trekronerskolen, Viby Sj. Idrætscenter, Viby Sj. Tennisklub, Vindinge Idrætspark, Vindinge Rideklub, Vindinge Skole, Vor Frue Skole, Crossfit Roskilde, Østervangsskolen, Sport og Fitness Himmelev Sognevej Roskilde, Ørsted Fisk & Golf, Klub Roskilde Midt, Afd. Arena, Midtsjællands Nyjægerforenings skydebane, G77 - Fitness, Bernadottegården, Kildegården - Idrættens Hus, Kildegården, Roskilde Bueskytteklub, FitnessX Holbækvej, Boserup Skov, Folkeparken, Roskilde, Himmelev Skov, Hyrdehøj Skov, Gulddysse skov, Roskilde, Gulddysse, iGym Københavnsvej Roskilde, Fitness OK, Hal12, Rabalder Parken, Roskilde Bowl, Roskilde Skatepark, Parkourbane, BoxLife CrossFit 5512 som ligger i Roskilde.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk