Om JGI-Swim Vandpolo

Klub CVR: 27462510

JGI-SWIM og JGI-SWIM VANDPOLO - Klubben med plads til alle!

Klubben tilbyder: Svømmeskole, Special- og Aktivitetshold, Voksensvømning, Master og Fithold, Konkurrence, Kunstsvømning, Udspring, Vandpolo, Livredning og OpenWater hold.

JGI-Swim er en afdeling under JGI – Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening og har godt 1000 medlemmer. Vi holder til i Jyllinge Svømmehal i Jyllinge ved Roskilde og har et 25 m bassin samt et 12 m varmtvandsbassin til rådighed til undervisningen.

Det er klubbens mål at udvikle svømmetilbud, så der til enhver tid er tidssvarende tilbud, der henvender sig til svømmere i alle aldre og på alle niveauer.

På eliteplan er det klubbens mål, at tilbyde de bedst mulige træningsforhold til alle former for konkurrence- og elitesvømning og vandsport.

Svømmeklubben har en ansat svømmeskoleleder til varetagelse af den daglige ledelse samt et underviserteam på ca. 60 undervisere, der alle er uddannet instruktør/træner, hjælpeinstruktør eller er på vej til at blive det.

Sammen med Svømmeklubben Laksen i Ølstykke og SLSK Slangerup dannede JGI-Swim i 2002 startfællesskabet A6-Swim til at varetage konkurrencesvømningen i de tre klubber. Formålet med startfællesskabet er, at skabe optimale fysiske og sociale rammer for konkurrencesvømmerne i de tre klubber og samtidig skabe en konkurrenceafdeling, der kan blande sig i toppen af dansk svømning.

A6-Swim er indehaver af flere danske rekorder gennem tiderne indenfor svømning i ungdomsrækkerne.

JGI-SWIM VANDPOLO

Vores værdier
Vandpolo i klubben er for alle. Her har vi plads fra de helt små til de ældre spillere. Vi har nybegyndere til landsholdsspillere. Klubben giver mulighed for at konkurrere om medaljer, men også masser af plads til dem, der blot vil spille for motionens skyld. Men fælles for alle hold fra barn til senior er, at det gode sammenhold er som første prioritet - hvilket også kommer til udtryk på vores korte- som langvejsture. En ny spiller i Jyllinge Vandpolo skal føle sig lige så godt hjemme, som den gamle ræv, der kende alle smuthuller i vandet.

Lidt om Vandpolo-spillet
Vandpolo er en holdsport, det på papiret ligner meget håndbold, men som foregår i vand, hvor to hold befinder sig på en banen med hver sit mål. Holdene spiller mod hinanden med det formål at score flere mål end modstanderholdet og vinde kampen der varer over 4 perioder. Spillet foregår i vandoverfladen, hvor man enten svømmer crawl for at komme frem eller træder vande for at holde sig oven vande. Derudover træder man også vande, når man skal aflevere til sine medspillere eller skyde på mål, som alt sammen kun må foregå med én hånd. I ungdomsrækkerne spiller man på mixhold, men i seniorrækkerne adskiller man kønnene, da de fysiske forhold bliver for store.

Fokuspunkter for individet
Vi bruger meget tid på stævner, ture og turneringer idet det styrker spillernes venskab og holdenes sammenhold og sammenspil. Vores erfaring er, at disse venskaber fortsætter udenfor vandpoloen og ind i deres voksne liv. Vi ønsker ikke mindst at udvikle spillernes sportslige evner, ligger det os ligeså meget på sinde at styrke og udvikle individets sociale og menneskelig kompetencer. Vi ved, at forældrenes opbakning og at de ligeledes ønsker at blive en del af fællesskabet omkring vandpoloen betyder en stor del for børnene.

Succes i Jyllinge Vandpolo
I Jyllinge Vandpolo har vi haft stor succes med at få udviklet spillere til de danske landshold. Helt fra de små, har vi kundskaben til at indlære teknikker blandt de unge spiller, så de senere kan konkurrere med landets bedste spillere. Vores ungdom spiller på nuværende tidspunkt på landsholdets første hold i både U15 og U17. Vores U15 spiller er indehaver af en guldmedalje i Nordiske mesterskaber samt en bronzemedalje i U17 årrækken. Gennem de sidste 10 år har Jyllinge Vandpolo hentet flere medalier fra bronze til guld i ungdomsrækkerne. Grundet den store succes findes omkring sammenhold og gensidig respekt, hvor alle kæmper om fælles succes.

Holdet hele vejen igennem
Udenfor vandet mødes vi et par gange om året, når lejligheden melder sig til det. Til en julefrokost eller en sommerfest. Her er der plads til en mere afslappet tilgang til tilværelsen, hvor vil taler om det, der måske ikke altid har noget med vandpolo at gøre. Her er der plads til de ældste spillere, samt forældre til de yngste af dem. På den måde får vi kendskab til hinanden fra en hel anden synsvinkel og ser andre værdier i de forskellige personligheder der danner vores fællesskab.

Jyllinge Vandpolo er en i sandhed definitionen på et socialt, sundt og sjovt foreningsliv miljø. Vi står altid klar til at hjælpe hinanden på tværs af hold og årgange

Vi håber du eller dit barn har lyst til at prøve vandpolo af os hos, så garanterer vi en varm velkomst og et godt socialt fællesskab i vente.

Vandpolo i Jyllinge

JGI-Swim Vandpolo har aktive vandpolo hold her: Jyllingehallerne (Planetvej 35). Holdene træner mandage, onsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 70 årige.

JGI-Swim Vandpolo har følgende vandpolo hold i Jyllinge.

Jyllingehallerne (Planetvej 35):
Voksen Vandpolo U15+ Mandag | Mandage, kl. 19:35 - 21:35
Vandpolo for de yngste | Søndage, kl. 14:00 - 15:30
Voksen Vandpolo U17+ Onsdag | Onsdage, kl. 20:20 - 21:50
Vandpolo 13+ | Onsdage, kl. 19:05 - 21:00

JGI-Swim Vandpolo har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Roskilde kommune