Om Fløng-Hedehusene Skytteforening

Klub CVR: 56376259

Skydning er en idræt som alle kan deltage i.

Velkommen til Fløng-Hedehusene Skytteforening, stedet hvor skydning bliver en tilgængelig idræt for alle. Hos os findes der reelt ikke nogen minimumsalder for at deltage - det eneste krav er evnen til at forstå enkle instruktioner. Vi er her for at hjælpe dig med at forstå, hvordan skydning kan berige dit liv.

Vi begynder med at lære dig nogle grundlæggende færdigheder: afslapning, koncentration og især tillid til dig selv. Skydning er en idræt, hvor fysisk styrke ikke er afgørende, selvom det naturligvis kan hjælpe. Du har mulighed for at skyde enten som en individuel skytte eller som en del af et hold.

For at komme i gang behøver du ikke andet end flade sko og en form for langærmet trøje. Hvis vores aktiviteter foregår udendørs, er det en god idé at medbringe lidt varmere tøj eller have det på fra starten. Vi sørger for resten.

Præcision og Koncentration:

Skydning er mere end blot at affyre skud mod et mål. Det er en disciplin, der handler om præcision og koncentration. Gennem træning og vejledning lærer du at kontrollere dine bevægelser, fokusere dit sind og opnå høj præcision i dine skud. Disse færdigheder er ikke kun nyttige på skydebanen, men kan også anvendes i mange aspekter af livet udenfor.

Fællesskab og Kammeratskab:

Fløng-Hedehusene Skytteforening er mere end bare en sportsklub; det er et fællesskab. Vi vægter fællesskab og samarbejde højt. Gennem træningsøvelser, konkurrencer og sociale arrangementer opbygger vi stærke bånd mellem vores medlemmer. Vi er her for at fejre både de store sejre og de små fremskridt, og for at dele high-fives og opmuntring med vores holdkammerater.

En Idræt for Alle:

Skydning er en idræt, der byder alle velkommen, uanset alder og baggrund. Vores trænere og erfarne medlemmer står klar til at hjælpe dig med at komme i gang og udvikle dine færdigheder. Der er altid plads til nye ansigter i vores forening, og vi er stolte af at have et inkluderende og mangfoldigt miljø.

Dit Nye Eventyr Begynder Her:

Er du klar til at udforske verdenen af skydning? Besøg os på en af vores åbningsdage, hvor vores erfarne instruktører vil guide dig gennem de første skridt. Undervisningen er gratis, og vi glæder os til at dele vores passion med dig.

Førsteklasses Udstyr og Vejledning:

Vi sørger for førsteklasses udstyr og træningsfaciliteter for vores medlemmer. Vores erfarne trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine mål som skytte, uanset om du er interesseret i luftgevær, riffelskydning eller noget helt tredje.

Fløng-Hedehusene Skytteforening er mere end bare en klub; det er et sted, hvor du kan udforske dit potentiale, opbygge venskaber og finde styrken i fællesskabet. Uanset om du er her for at forbedre dine færdigheder som skytte eller blot ønsker at opleve en ny idræt, vil du finde en varm velkomst og et stærkt fællesskab hos os. Kom og vær med på rejsen, hvor præcision og fællesskab går hånd i hånd. Velkommen til Fløng-Hedehusene Skytteforening, hvor vi sigter efter excellence og skaber en tryg og støttende atmosfære for alle vores medlemmer.

Prøvetræninger: Oplev Skydning med Riffel i Hedehusene

Fløng-Hedehusene Skytteforening giver dig mulighed for at prøve kræfter med skydning med riffel i hjertet af Hedehusene. Vores prøvetræninger er en fantastisk måde at udforske skydningens verden på og opdage, hvad det handler om. Uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring, er du velkommen til at deltage.

Fløng Skole (Fløng Byvej 24):

15m riffelskydning for Børn, Junior og familier: Vores tirsdagstræninger er specielt designet til de yngre medlemmer af vores fællesskab samt deres familier. Dette er en perfekt mulighed for at lære grundlæggende færdigheder i et sjovt og støttende miljø. Træningen finder sted hver tirsdag fra kl. 18:30 til 21:00.

15m riffelskydning for voksne: Vores torsdagstræninger er dedikeret til voksne, der ønsker at udforske eller forfine deres færdigheder i riffelskydning. Her har du mulighed for at træne og konkurrere med andre entusiaster. Træningen afholdes hver torsdag fra kl. 18:30 til 21:00.

Skydebane Vest (Hovedgaden 610):

200 / 300m riffelskydning for alle (udendørs): Hvis du ønsker at udfordre dig selv med længere afstande og udendørs skydning, så er vores lørdagstræninger på Skydebane Vest det helt rigtige valg. Her kan du arbejde med din præcision og målretning på 200 og 300 meter banerne. Træningen finder sted hver lørdag fra kl. 12:00 til 14:00.
Uanset hvilket hold du vælger, vil vores erfarne trænere og dedikerede medlemmer stå klar til at guide dig gennem prøvetræningen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Det er en fantastisk mulighed for at få en fornemmelse for, hvad skydning handler om, og om dette er den rette sport for dig.

Så kom og prøv det, og lad os sammen udforske verdenen af riffelskydning i Hedehusene. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores prøvetræninger, hvor du kan opdage den spændende verden af skydning.

Skydning med riffel i Hedehusene

Fløng-Hedehusene Skytteforening har aktive skydning med riffel hold her: Skydebane Vest (Hovedgaden 610) og Fløng Skole (Fløng Byvej 24). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Fløng-Hedehusene Skytteforening har følgende skydning med riffel hold i Hedehusene.

Skydebane Vest (Hovedgaden 610):
50m riffel skydning alle | Tirsdage, kl. 18:30 - 21:00

Fløng Skole (Fløng Byvej 24):
15m riffel skydning for for voksne | Torsdage, kl. 18:30 - 21:00

Skydning med pistol i Hedehusene

Fløng-Hedehusene Skytteforening har aktive skydning med pistol hold her: Skydebane Vest (Hovedgaden 610). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

Fløng-Hedehusene Skytteforening har følgende skydning med pistol hold i Hedehusene.

Skydebane Vest (Hovedgaden 610):
50m pistol skydning | Tirsdage, kl. 18:30 - 21:00

Fløng-Hedehusene Skytteforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Høje-Taastrup kommune