Taastrup Gymnastik Forening tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Taastrup Gymnastik Forening - TGF - er en dejlig forening med kvalitet i deres aktiviteter og træning. Jeg har gået der uafbrudt siden 2006 og selv været instruktør og i bestyrelsen i flere år, fordi det er et godt fællesskab med gode mennesker. Ægtefællen og vores 3 børn er også aktive i TGF, fordi der er hold og aktiviteter til alle uanset alder, køn og evner udi gymnastikken. I TGF forpligter vi hinanden til motion og træning på den gode måde. Det giver ren livskvalitet retur.

Søren Forsmann

Om Taastrup Gymnastik Forening

Klub alias: TGF

En modig gymnastikforening med et kompetent, udviklende og sjovt træningsmiljø

TGF er en aktiv lokalforening med fokus på gymnastik, enten som motion eller konkurrence. Vi lægger vægt på, at alle kan være med og have det sjovt med træning.

Siden 1992 har vi tilbudt TeamGym (konkurrencegymnastik i spring og rytme) samt forskellige former for børnegymnastik, opvisningsgymnastik og motionsgymnastik.

Vi har tilbud til hele familien, uanset alder, køn og niveau.
Forældre-barn og familiehold til de yngste, børne- og voksenhold med leg, springgymnastik og/eller fitness.

Mange af vores tilbud ligger i kombination, således, at der er hold for forældrene samtidig med, at børnene træner.

Prismæssigt er vi yderst konkurrencedygtige i forhold til andre gymnastikforeninger med lignende hold og aktiviteter,

Vores TeamGym hold er en del af Team Gym Nærheden (TGN) samarbejdet som deltager i GymDanmarks nationale konkurrencer. Samarbejdet mellem Taastrup Gymnastik Forening og Hedehusene Gymnastik Forening gør netop, at vi kan stille med bedre hold og med større plads til den individuelle udvikling i gymnastikken.

Vores opvisningshold deltager i lokale opvisninger og stævner, fx Vestegnens Gymnastikdag, Roskildedagene, Lokalopvisninger i Taastrup og Hedehusene, Stenbrostævne, mv.

Vi er kendt og husket for vores årlige "Juleaftensgymnastik" og TGF Klubfest foruden holdenes egne sociale aktiviteter.

Vi har bl.a. Morgenmadsgymnastik, årlig medlemsfest, rejsehold og deltagelse ved stævner. I efteråret 2019 havde vi et stort mini- og juniorhold til Cran Canaria - tidligere har vi været så langt som New Zealand, og andet.

Vi træner centralt i Springcenter Nærheden i Hedehusene og på Torstorp Skole i Taastrup (ved City2), og du er velkommen uanset om du kommer fra nær eller fjern. Springcentret ligger få minutters gang fra Hedehusene Station, og der er stor gratis P-plads ved Torstorp Skole.

Alle vores instruktører er enten uddannede eller under uddannelse. Vi lægger stor vægt på vores gymnastikfaglige kvalitet og sikkerhed i spring såvel som mentalitet i vores undervisning.

Det er en kendt sag, at mange af vores medlemmer finder - og har fundet - venner for livet gennem deltagelsen i TGF. Alle de oplevelser, man opnår sammen gennem træning på et gymnastikhold, hvad enten man skal til opvisning, konkurrencer eller bare til et arrangement, hvor man vil opnå et personligt mål, skaber uforglemmelige minder og knytter bånd mellem børn, unge og voksne. - Bånd der ofte varer hele livet.

Og det er heller ingen hemmelighed, at gymnastik fællesskabet er kendt for sine gode og trygge udvikling af børn og unge mennesker, hvor man passer på hinanden og sammen overvinder livets udfordringer og afstår alle de dumme fristelser.

I foråret 2022 kunne vi endelig efter 2 lange Corona-sæsoner med mange aflysninger af vores aktiviteter ENDELIG holde gymnastikopvisning i Taastrup Idrætscenter med flere hundrede deltagere og tilskuere. Alle som har været til gymnastikopvisning ved, at det er en festdag, og vores var en herlig genkomst.

Sæson 2022/23 er vores 30. års jubilæumssæson, og det skal fejres. Kom og vær med i en fantastisk forening!

Fitness i Taastrup

Taastrup Gymnastik Forening har aktive fitness hold her: Torstorp Skole (Torstorpvej 1). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Taastrup Gymnastik Forening har følgende fitness hold i Taastrup.

Torstorp Skole (Torstorpvej 1):
Gymnastik Cross for voksne kvinder og mænd | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:00

Gymnastik i Taastrup

Taastrup Gymnastik Forening har aktive gymnastik hold her: Torstorp Skole (Torstorpvej 1). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 30+ årige.

Taastrup Gymnastik Forening har følgende gymnastik hold i Taastrup.

Torstorp Skole (Torstorpvej 1):
"Sidespringet" - Springgymnastik for voksne mandag | Mandage, kl. 18:30 - 19:30

Yoga i Taastrup

Taastrup Gymnastik Forening har aktive yoga hold her: Torstorp Skole (Torstorpvej 1). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 13+ årige.

Taastrup Gymnastik Forening har følgende yoga hold i Taastrup.

Torstorp Skole (Torstorpvej 1):
Yoga for alle hver mandag og torsdag kl. 17.30 | Mandage, kl. 17:30 - 18:30

Klubben er en del af

Høje-Taastrup kommune

Høje-Taastrup:

Høje-Taastrup er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Høje-Taastrup er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Høje-Taastrup står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Taastrup, Hedehusene, Roskilde som har et centralt mødested for byens borgere i Høje-Taastrup.

I Høje-Taastrup findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Hedeland Golfklub, Borgerskolen, Charlotteskolen, SATS Cityringen Høje-Taastrup, Fitness Hedehusene, Fitness World Taastrup Torv Høje-Taastrup, Fløng Skole, Fløng Svømmehal, Gadehave Gym, Ole Rømer-skolen afd. Gadehave, Hakkemosen, Hedehusene Idrætspark, Hedehusene Idrætscenter, Hedehusene Skole, Hedehusene Tennishal, Hedehusene Tennisklub, Hedehusgårdens Rideklub, Hedehusene Idrætsforening, Høje-Taastrup Privatskole, Mølleholmskolen, Parkskolen, Reerslev Skole, Rønnevang, Ole Rømer-skolen afd. Selsmose, Sengeløse Idrætsanlæg, Sengeløse skole, Skydebane Nordparken, Skydebane Vest, Torstorp Skole, Taastrup Idræts Center, TIK tennisanlæg, Taastrup Idræts Center, Nyboligpark, Taastrup Svømmehal, Vestegnens Rideklub, Vesterby Motionsklub, Hedegårdens Rideanlæg, Islandshestecentret Hedeland, Gadevang Tennisanlæg, Høje-Taastrup Gymnasium, LOOP Fitness Taastrup Torv Høje-Taastrup, Hedeland Skicenter, Hedehushallen, Selmoseskolen, Taastrup Skatepark, Springcenter Nærheden som ligger i Høje-Taastrup.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk