Taastrup Gymnastik Forening tryout image
Taastrup Gymnastik Forening tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Taastrup Gymnastik Forening - TGF - er en dejlig forening med kvalitet i deres aktiviteter og træning. Jeg har gået der uafbrudt siden 2006 og selv været instruktør og i bestyrelsen i flere år, fordi det er et godt fællesskab med gode mennesker. Ægtefællen og vores 3 børn er også aktive i TGF, fordi der er hold og aktiviteter til alle uanset alder, køn og evner udi gymnastikken. I TGF forpligter vi hinanden til motion og træning på den gode måde. Det giver ren livskvalitet retur.

Søren Forsmann

Om Taastrup Gymnastik Forening

Klub alias: TGF

Klub CVR: 18919893

En modig gymnastikforening med et kompetent, udviklende og sjovt træningsmiljø

TGF er en aktiv lokalforening med fokus på gymnastik, både som motion eller konkurrence. Vi lægger vægt på, at alle kan være med i foreningen og have det sjovt med træning.

Siden 1992 har vi tilbudt TeamGym (konkurrencegymnastik i spring og rytme) samt forskellige former for børnegymnastik, opvisningsgymnastik og motionsgymnastik.

Vi har tilbud til hele familien, uanset alder, køn og niveau.
Forældre-barn og familiehold til de yngste, børne- og voksenhold med leg, springgymnastik og/eller fitness.

Mange af vores tilbud ligger i kombination, således, at der er hold for forældrene samtidig med, at børnene træner.

Prismæssigt er vi yderst konkurrencedygtige i forhold til andre gymnastikforeninger med lignende hold og aktiviteter, Og det er typisk for os, at sæsonen på flere af vores hold varer næsten hele skoleåret.

Vores TeamGym hold er en del af Team Gym Nærheden (TGN) samarbejdet som deltager i GymDanmarks nationale konkurrencer. Samarbejdet mellem Taastrup Gymnastik Forening og Hedehusene Gymnastik Forening gør netop, at vi kan stille med bedre hold og med større plads til den individuelle udvikling i gymnastikken.

Vores opvisningshold deltager i lokale opvisninger og stævner, fx Vestegnens Gymnastikdag, Roskildedagene, Lokalopvisninger i Taastrup og Hedehusene, mv.

Vi er kendt og husket for vores årlige "Juleaftensgymnastik" og TGF Medlemsfest foruden holdenes egne sociale aktiviteter, fx overnatningstræning, fester og udflugter.

Vi har bl.a. TGF Banko, årlig medlemsfest, rejsehold og deltagelse ved stævner. I efteråret 2019 havde vi et stort mini- og juniorhold til Cran Canaria, og i sommeren 2024 rejses til Gymnastikfestival i Riccione i Italien - tidligere har vi været så langt som New Zealand, og andet.

Vi træner centralt i Springcenter Nærheden i Hedehusene og på Torstorp Skole i Taastrup (ved City2), og du er velkommen uanset om du kommer fra nær eller fjern. Springcentret ligger få minutters gang fra Hedehusene Station, og der er stor gratis P-plads ved Torstorp Skole.

Alle vores instruktører er enten uddannede eller under uddannelse. Vi lægger stor vægt på vores gymnastikfaglige kvalitet og sikkerhed i spring såvel som mentalitet i vores undervisning.

Det er en kendt sag, at mange af vores medlemmer finder - og har fundet - venner for livet gennem deltagelsen i TGF. Alle de oplevelser, man opnår sammen gennem træning på et gymnastikhold, hvad enten man skal til opvisning, konkurrencer eller bare til et arrangement, hvor man vil opnå et personligt mål, skaber uforglemmelige minder og knytter bånd mellem børn, unge og voksne. - Bånd der ofte varer hele livet.

Og det er heller ingen hemmelighed, at gymnastik fællesskabet er kendt for sine gode og trygge udvikling af børn og unge mennesker, hvor man passer på hinanden og sammen overvinder livets udfordringer og afstår alle de dumme fristelser.

I foråret 2022 kunne vi endelig efter 2 lange Corona-sæsoner med mange aflysninger af vores aktiviteter ENDELIG holde gymnastikopvisning i Taastrup Idrætscenter med flere hundrede deltagere og tilskuere. Alle som har været til gymnastikopvisning ved, at det er en festdag, og vores var en herlig genkomst.

Sæson 2022/23 var vores 30. års jubilæumssæson, der blev fejret med lokalopvisning i Taastrup Idrætscenter og efterfølgende medlemsfesten med prisuddeling og kåring af "Årets Gymnaster og instruktører".

Kom og vær med i en fantastisk forening!

Taastrup Gymnastik Forening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Høje-Taastrup kommune