Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Falcons cheerleaders

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Falcons cheerleaders

Klub CVR: 43045237

Falcons Cheerleaders er en klub med plads til alle. Vi er en lille cheerleading klub med et godt sammenhold på tværs af udøvere, trænere og forældre. Som en mindre klub har vi tid og fokus på udvikling af alle udøvere og hver enkel udøver i fokus. Vi går meget op i at danne stærke relationer og venskaber. Vi priotere hver enkelt udøvers udviking. Vi tilbyder både opsvisningshold samt seriøse konkurrencehold. Vi har haft stor succes i konkurrencer i udlandet bla Tyskland samt også deltaget i champions league i usa. Vi går op i sociale arrangementer som klub samt på hver enkelt hold. Vi har erfarende trænere fra Danmark og udlandet. Klubben har plads til alle da vores kontigent er billigt og passer til alles økonomi. Vi tilbyder hold i alle aldre, alt fra opvisningshold til konkurrencehold, om man er ny eller øvet betyder ikke noget da vi træner alle op til at når deres mål. Nye medlemmer kan selv vælge om de vil konkurrere eller opvise, da vi kan dække alles behov og ønsker uanset om man er ny i sporten eller øvet. Klubben har eksisteret i 4 år og udviklet sig stort på meget kort tid. Falcons cheerleaders har også været nomineret til Årets Klub. Vil du være en del af falcons cheerleaders, få venskaber for livet og blive en del af et stærkt fællesskab, så book en gratis prøvetræning.

vi tilbyder følgende hold

Flawless : opvisningshold ingen aldersgrænse
Eclipse: konkurrencehold Årgang 2012-2017
Xpressive: Konkurrencehold årgang 2008-2013

lidt om vores hold
Flawless:
Holdet er et opvisningshold og deltager ikke i konkurrencer. Holdet opviser til generalprøver, sommerfester og sociale arrangementer. Alle aldre er velkommen. ønsker man ikke at deltage i konkurrencer men stadig lære springgymnastik og cheerleading så er holdet det rigtige for dig.

Eclipse:
Eclipse er vores konkurrence hold for alderen 6-12 år ( årgang 2012-2017). Udøvere på dette hold er dedikerede og går ekstra meget op i sporten. Holdet deltager i 2-3 konkurrencer om året som typisk ligger i tyskland. Holdet har haft stor succes og også kvalificeret sig til SUMMIT ( champions ligue) i USA hvor de kom hjem med flotte resultater. Dette hold er for dig som elsker konkurrencesport. Holdet er åbent for alle, om man er nygebynder eller øvet. Der er plads til alle, OGSÅ selvom man aldrig har prøvet cheerleading før. Vi lære nye op fra bunden så alle kan følge med.

Xpressive:
Xpressive er vores Elite hold for alderen 10-17 år ( årgang 2008-2013). Holder deltager i 3-4 konkurrencer årligt. Holdet har haft stor succes og er vendt hjem med både guld og sølv de sidste sæsoner. Man behøver ikke være øvet for at gå på dette hold, så længe man er klar på at lære. dette hold kræver dedikation og passion for sporten. Holdet har et stærkt sammenhold, både på tværs at udøvere, trænere og forældre. Konkurrencerne gør kun sammenholdet bedre. Xpressive har blandt andet deltaget i Nordic All Level i Sverige, ECC Moviepark i tyskland, Springcup i danmark og tager fast hvert år til German all level og Summer All Level i Hamburg.

Vores hold træner mandage, onsdage og fredage. Book en gratis prøvetræning, der er mulighed for prøvetræning på alle vores træningsdage. Mandage er der fokus på springgymnastik.

medbring gerne

træningssko
drikkedunk
træningstøj

Kontigentet ligger på 250kr om måneden
2750 kr årligt

Der er 2 gratis prøvetræninger inden indmeldelse i klubben. vi træner i Drengesalen på Vibeholmskolen. Er du nysgerrig på klubben kan du også følge vores instagram profiler eller vores Facebook side Falcons cheerleaders.
Vi glæder os til at møde nye udøvere og forældre, og byde jer velkommen til falcons familien i vores lille cheerleading klub.

Cheerleading i Ishøj

Falcons cheerleaders har aktive cheerleading hold her: Vibeholmskolen (Vibeholms Vænge 129). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4+ årige.

Falcons cheerleaders har følgende cheerleading hold i Ishøj.

Vibeholmskolen (Vibeholms Vænge 129):
Prøvetræning | Mandage, kl. 16:00 - 18:00
prøvetræning | Onsdage, kl. 17:00 - 19:00

Falcons cheerleaders har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ishøj kommune