Default cover
Vestegnens Hockey Klub logo

Vestegnens Hockey Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Vestegnens Hockey Klub

Klubbens adresser og faciliteter

Om Vestegnens Hockey Klub

Klub alias: VHK

Klub CVR: 40919015

At rart sted for både piger og drenge i alderen 5-14 år at dyrke sport

Hockeyklub for børn i alderen 5-13 år - både for piger og drenge
Hockey spilles udendørs fra april til efterårsferien og indendørs fra efter efterårsferien til april.
Hockey er for alle og både piger og drenge spiller på samme hold i alle ungdomsrækkerne. I Vestegnens Hockey Klub tilbyder vi (indtil videre) hold fra U7 til U14.
Klubben blev grundlagt i januar 2020, og havde en relativ hård opstart med de mange nedlukninger og restriktioner. Alligevel er klubben den 6. største i Danmark, hvilket er rigtig flot med tanke på at vi indtil videre kun er en børneklub.
De mindste deltager i regelmæssige stævnedage sammen med de andre klubber i Danmark som også tilbyder U8 træning. Der er altid en hyggelig stemning til stævnedagene, hvor det sociale er i centrum, så de små synes det er sjovt at spille kamp - uanset om de vinder eller taber. Der bliver heller ikke kåret en vinder, hverken på dagen eller samlet over sæsonen. Alle spillerne bliver hyldet for at være med.
U10 og U12 deltager i kampen om Danmarkmesterskaberne, og ved det senest afholde indendørs DM, vandt U12 holdet bronze (hvilket de også er på vej til at vinde i den igangværende udendørssæson).
Holdene deltager også i de stævner der er mulighed for i Danmark (på sigt vil vi også gerne til udlandet og spille stævne, men så skal vi lige øve os lidt mere), I januar vandt U10 holdet bronze til Cup 'O som bliver afholdt i Odense.

Hockey i Ishøj

Vestegnens Hockey Klub har aktive hockey hold her: (Vejlebrovej 101, 2635 Ishøj). Holdene træner lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 5 årige.

Vestegnens Hockey Klub har følgende hockey hold i Ishøj.

(Vejlebrovej 101, 2635 Ishøj):
Hockey & leg - for de yngste | Lø. 29.06.2024, kl. 10:00 - 11:00

Vestegnens Hockey Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ishøj kommune