Om Vestegnens Hockey Klub

Klub alias: VHK

At rart sted for både piger og drenge i alderen 5-14 år at dyrke sport

Hockeyklub for børn i alderen 5-13 år - både for piger og drenge
Hockey spilles udendørs fra april til efterårsferien og indendørs fra efter efterårsferien til april.
Hockey er for alle og både piger og drenge spiller på samme hold i alle ungdomsrækkerne. I Vestegnens Hockey Klub tilbyder vi (indtil videre) hold fra U7 til U14.
Klubben blev grundlagt i januar 2020, og havde en relativ hård opstart med de mange nedlukninger og restriktioner. Alligevel er klubben den 6. største i Danmark, hvilket er rigtig flot med tanke på at vi indtil videre kun er en børneklub.
De mindste deltager i regelmæssige stævnedage sammen med de andre klubber i Danmark som også tilbyder U8 træning. Der er altid en hyggelig stemning til stævnedagene, hvor det sociale er i centrum, så de små synes det er sjovt at spille kamp - uanset om de vinder eller taber. Der bliver heller ikke kåret en vinder, hverken på dagen eller samlet over sæsonen. Alle spillerne bliver hyldet for at være med.
U10 og U12 deltager i kampen om Danmarkmesterskaberne, og ved det senest afholde indendørs DM, vandt U12 holdet bronze (hvilket de også er på vej til at vinde i den igangværende udendørssæson).
Holdene deltager også i de stævner der er mulighed for i Danmark (på sigt vil vi også gerne til udlandet og spille stævne, men så skal vi lige øve os lidt mere), I januar vandt U10 holdet bronze til Cup 'O som bliver afholdt i Odense.

Hockey i Ishøj

Vestegnens Hockey Klub har aktive hockey hold her: (Vejlebrovej 101, 2635 Ishøj). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 13 årige.

Vestegnens Hockey Klub har følgende hockey hold i Ishøj.

(Vejlebrovej 101, 2635 Ishøj):
Hockey for de 11-13 årige | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30
Hockey for de 9-10 årige | Torsdage, kl. 16:45 - 18:15
Hockey for de yngste (årgang 2016) | Torsdage, kl. 16:00 - 17:00

Klubben er en del af

Ishøj kommune

Ishøj:

Ishøj er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Ishøj er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Ishøj står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Taastrup, Ishøj, Hedehusene som har et centralt mødested for byens borgere i Ishøj.

I Ishøj findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Ishøj Svømmehal, Ishøj Golf, Gildbroskolen, Ishøj Skole, Torslunde-Ishøj Idrætsforening, Ishøj Idræts & Fritidscenter, Ishøj Sportsrideklub, MDC Akademisk Ridekunst v. Maria D. Cheung, Strandgårdskolen, Vibeholmskolen, Fitness World Ishøj Store Torv Ishøj som ligger i Ishøj.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk