Børne -og familiehold tryout image
Børne -og familiehold tryout image
Børne -og familiehold tryout image
Børne -og familiehold tryout image

Børne -og familiehold

Club logo

Shin-to shotokan karate-do

Tilmeld gratis prøvetræning

Børne -og familiehold
ledige pladser

 • Sø. 10.12.2023 kl. 11:00 - 12:00
 • Sø. 17.12.2023 kl. 11:00 - 12:00
 • Sø. 07.01.2024 kl. 11:00 - 12:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Velkommen til vores Børne- og Familiehold!
  Dette hold er dedikeret til at tilbyde en engagerende og sjov træningsoplevelse for både børn og deres familier. Vi træner Shotokan Karate, og vores træning har til formål at introducere og udvikle grundlæggende karatefærdigheder, samtidig med at vi fremmer karakterudvikling og mulighed for familietid.

  På holdet vil der være fokus på følgende ting:

  Tekniske færdigheder: Vi fokuserer på at undervise børnene og deres familier i de grundlæggende teknikker i Shotokan Karate. Dette inkluderer stillinger, blokeringer, spark og slag.

  Fysisk træning: Vi tilbyder en bred vifte af fysiske øvelser, der også hjælper børn og familier med at forbedre deres kondition, styrke, fleksibilitet og koordination. Disse øvelser er tilpasset til at være sjove og udfordrende for alle aldre og niveauer.

  Karakterudvikling: Udover de tekniske færdigheder lægger vi stor vægt på at fremme vigtige værdier som respekt, disciplin, selvkontrol og samarbejde. Vi inddrager disse principper i vores træning for at hjælpe børnene med at udvikle en stærk karakter og etik.

  Familiesamhørighed: Vi tror på, at karatetræning kan være en fantastisk mulighed for familier til at tilbringe kvalitetstid sammen og styrke deres bånd. Vores Børne- og Familiehold opfordrer derfor til deltagelse og samarbejde mellem børn og deres forældre eller andre familiemedlemmer.

  Uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring med karate, så er dette Børne- og Familiehold det ideelle sted at lære og udforske Shotokan Karate, hvis du er barn. eller hvis i vil træne sammen som familie. Vi glæder os til at byde jer velkommen og være en del af jeres karaterejse!

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Nybegynder og let øvet

 • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

  - Bad
  - Omklædningsfaciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning