Om Copenhagen Beachvolley

Klub alias: CPH BEACH

Klub CVR: 34678634

En stor beachfamilie!

Copenhagen Beachvolley er Danmarks største beachvolleyklub med ca. 550 aktive medlemmer, der spiller beachvolley året rundt.

Med vores engagerede og aktive medlemmer, der spiller beachvolley året rundt, er vi dedikerede til at skabe en fremragende sportsoplevelse for alle.

Klubben råder over 15 udendørs og 3 indendørs baner fordelt i Ryparken Idrætsanlæg og på i Hafnia-Hallen og har tilmed adgang til baner på Bellevue Strand. Dette giver vores medlemmer rig mulighed for at dyrke beachvolley på alle niveauer og til enhver tid.

Vi tilbyder træning på forskellige niveauer, lige fra nybegynder- og ungdomsniveau til elite- og landsholdsniveau. Uanset dit erfaringsniveau er der en plads til dig hos os. Udover træning arrangerer vi også turneringer, fester og andre sociale begivenheder for vores medlemmer. Vi tror på, at en god balance mellem sport og socialt samvær er afgørende for at skabe en fantastisk klubånd.

Copenhagen Beachvolley strækker sig ud over klubben og organiserer også forskellige begivenheder for eksterne, der ønsker at opleve beachvolley-sporten. Vores eksterne arrangementer omfatter firmaarrangementer, folkeskole- og gymnasieforløb samt polterabender. Vi elsker at introducere nye mennesker til vores passion og dele vores erfaring med beachvolley.

Vores klub drives af dedikerede frivillige, og ud over vores få deltidsansatte er alle aktiviteter og initiativer baseret på frivilligt arbejde. Vi stræber efter at være en klub, der kan rumme alle typer beachvolleyspillere samtidig med at opretholde den gode stemning og atmosfære, der kendetegner livet på stranden.

-UNGDOMSVOLLEY-
Det er med stor glæde, at vi endelig kan udvide ungdomsafdelingen i år, så også børn og unge får glæde af både indendørs og udendørs beachvolley!

Ramasjang Familievolley
Copenhagen Beachvolley er glade for at kunne præsentere vores særlige prøvetræninger kaldet "Ramasjang Familievolley", "Kids volley" og "Teen" og "Ungdom".

"Ramasjang Familievolley" tilbyder enestående prøvetræninger for hele familien - tag din mor, far, søster, bror, onkel, tante, bedstemor eller bedstefar med! En unik mulighed for at introducere beachvolley til hele familien!

Under disse prøvetræninger vil familierne blive introduceret til grundlæggende beachvolley-teknikker og -regler på en interaktiv og legende måde. Børnene vil elske at hoppe rundt i sandet og prøve de forskellige øvelser, mens forældrene kan nyde den sportslige og sociale atmosfære.

"Ramasjang Familievolley" finder sted på vores indendørs og udendørs baner og tilbyder en unik mulighed for at tilbringe kvalitetstid med din familie samtidig med at I får rørt jer og har det sjovt sammen. Det er den perfekte aktivitet på en solrig feriedag eller weekend.

Vi sørger for alt det nødvendige udstyr, så I behøver ikke at bekymre jer om noget. Alt, hvad I skal gøre, er at tage komfortable tøj med, der passer til udendørsaktiviteter, og selvfølgelig have en masse energi og godt humør med.

Tilmelding til "Ramasjang Familievolley" kan ske her på vores profil for at sikre en plads, da populariteten af disse prøvetræninger er stigende. Vi anbefaler at holde øje med vores hold og prøvetræninger, da vi jævnligt tilføjer nye datoer og muligheder for at deltage.

Giv din familie en uforglemmelig oplevelse og vær med til at skabe sjove minder, der varer livet ud. Hos Copenhagen Beachvolley får du den bedste beachvolleyoplevelse i København og Danmark.

Tag dit barn eller børn med til "Ramasjang Familievolley" hos Copenhagen Beachvolley. Vi er en stor beachvolley familie for alle"

Join os nu og oplev beachvolley på et helt nyt niveau - vi garanterer smil på læben og sved på panden!

KIDS BEACHVOLLEY
motivation, der vil være mere individuel fokus, motivation, teknik, aktiv deltagelse og forberedelse til holdspil og turneringer

TEEN OG UNGDOM
motivation, Individuel fokus, udvikling og overgang til enten elite eller senior, 2-mandspil og kommunikation.

Dygtige erfarne trænere, der også selv er spillere i klubben.

Vi glæder os til denne udvikling og se en masse aktive og glade børn i sandet!!!

Beachvolley i København

Copenhagen Beachvolley har aktive beachvolley hold her: Hafnia-Hallen (Julius Andersens Vej 6). Holdene træner mandage, fredage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 18 årige.

Copenhagen Beachvolley har følgende beachvolley hold i København.

Hafnia-Hallen (Julius Andersens Vej 6):
Ramasjang familievolley (3 - 7 år + familie) | Søndage, kl. 10:00 - 11:30
Kids beachvolley (7-11 år) | Søndage, kl. 10:00 - 11:30
Teen (U15 og U18) | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Teen (U15 og U18) | Fredage, kl. 17:00 - 18:30

Copenhagen Beachvolley har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune