Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Sankt Annæ Idrætsforening

Sankt Annæ Idrætsforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Sankt Annæ Idrætsforening

Klub alias: SAIF

Klub CVR: 30224353

Idræt og fællesskab for alle

Sankt Annæ Idrætsforening i København er Valbys største idrætsforening. Foreningen er for alle, som har lyst og mod på at dyrke sport, uanset alder. Vi tilbyder badminton, svømning og gymnastik.

Sankt Annæ Idrætsforening blev oprettet i 1973 og tilbyder badminton, gymnastik og svømning.
Der er plads til alle - lige fra den seriøse idrætsudøver til motionisterne, og udover at stille gode træningsfaciliteter til rådighed, så er SAIF især kendt for sit gode sammenhold og fællesskab.

De mange frivillige er år efter år med til at sikre idrætsforeningens fortsatte succes og er med til, at SAIF vokser år efter år.

Badminton
SAIF Badminton i København tilbyder både ungdoms-, senior og motionsbadminton med alt fra divisionsbadminton til nybegynderhold hos kredsen i Badminton København. Vi er en badmintonklub med stort fokus på den sociale del, men hvor der samtidig også er plads til ambitioner hos den enkelte spiller.
Vi bestræber os på at gøre træningen interessant og lærerig men samtidig sjov og hyggelig at deltage i.
Vi har spillere fra både København og omegn, og vores kontingent ligger væsentlig under, hvad man betaler hos de omkringliggende badmintonklubber i København

Gymnastik
Gymnastikafdelingen tilbyder motion for voksne, hvor alle kan være med. Vi starter med 45 minutters motionsgymnastik under ledelse af en uddannet instruktør. Derefter følger 45 minutter i svømmehallen, hvor vi har en svømmetræner til rådighed.

Svømning
Svømning tilbyder træning til de yngste årgange og nyeste svømmere.

Sankt Annæ Idrætsforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune