Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Copenhagen Floorball Club

Copenhagen Floorball Club har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Copenhagen Floorball Club

Klub alias: CFC

Klub CVR: 29458464

Copenhagen Floorball Club tilbyder floorball for alle!

Copenhagen Floorball Club har holdet til dig - vi har ungdomshold fra u7-u23, familiesportslørdag fra 1-6 år, motionshold for damer, herre, mix, 60+ og dame- og herreliga. Floorball er en sjov, hurtig og intens sport med mange mål og du sætter selv tempoet.

Copenhagen Floorball Club har klublokale i Gl. Valbyhal. Vi er en klub, der rummer alle – både dem der vil spille for sjov og dem med store ambitioner.

Vi er en del af social partnerskab med Københavns Kommune og vores udviklingskonsulent Lærke Høyer er altid klar til spørgsmål omkring projekter/skoleforløb m..m.

Vi afholder fællesspisning, julebanko og sommerfester. Derudover holder vi også sommercamp for børn op til u11, det er forskelligt år til år hvornår den ligger i sommerferien.

U7-U9 deltager i Kidsliga i Storkøbenhavn. Her spiller vi små kampe en hel formiddag / eller eftermiddag. De spiller små kampe 3 mod 3. U11 - u15 deltager i ungdomsturneringen. Det er op til den enkelte om man vil spille kampe, men vi gør meget ud af at alle kan være med uanset niveau. Ungdomsholdene deltager med egenbetaling ligeledes i Landstævnet, der ligger slut april/maj, der foregår i Jylland.

På www.copenhagenfc.dk kan du se alle vores hold og du har mulighed for at prøve 3 gange før du melder dig ind. Du kan låne en stav så længe du kan vente med at købe din egen.

Vores udviklingskonsulent hjælper med at søge kontingentstøtte, hvis du bor i Københavns kommune og er under 18 år.

Vi glæder os til at se dig!

Copenhagen Floorball Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune