Copenhagen Raptors tryout image
Copenhagen Raptors tryout image
Copenhagen Raptors tryout image
Copenhagen Raptors tryout image
Copenhagen Raptors tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Valby Idrætspark

    Julius Andersens Vej 8, København, 2450 København SV

Raptors er en fantastisk klub. Jeg elsker at spille football i klubben. Der er styr på tingene, fællesskabet er vidunderligt og der er plads til alle.

Christine Schrøder-Sevald

Football er en fantastisk sport og Raptors er en fantastisk klub. Der er fokus på den sportslige udvikling, men også sammenhold, motion og alt derimellem.
Raptors er for mig min selvvalgte familie og jeg kan kun anbefale dig at blive en del af klubben!

Cecilie Hundebøll

Jeg kan kun anbefale denne klub ✨ Sporten er fed, fysisk og mega taktisk. Der er virkelig plads til alle! Derudover er der er helt fantastisk sammenhold på holdet 🫶

Tina Warnock

Da jeg flyttede til København manglede jeg både et fællesskab og en sport. Jeg var så heldig at blive hevet med til amerikansk fodbold af en veninde og fandt lige det jeg manglede 🤩 En fantastisk omgangskreds med sjove og skønne mennesker!
Amerikansk fodbold er nemlig for alle! 🏈 ❤️

Mette Peltonen

Det er sjov og anderledes træning, hvor der er plads til og brug for alle, om du er stor, lille, stærk, hurtig eller bare gerne vil være del af et hold og et virkelig godt fællesskab.

Kamille Sommer

At være en del af Copenhagen Raptors er som at få en ny familie. Football is family. Selv når det er super hårdt, når vi fx træner i både regn, sne og vind, så er det altid sjovt! Vi vægter fælleskabet og sammenholdet enormt højt og jeg har aldrig fortrudt en træning, tværtimod. På de trælse dage og det er svært at komme afsted, så har det altid været fedt efterfølgende! ♥️🏈

Der er plads til alle og vi vægter gode og fornuftige værdier højt! 💪🏼

Christine Bjerre

Om Copenhagen Raptors

Klub CVR: 34767564

Amerikansk Fodbold i København: Fællesskab, Muligheder og Plads til Alle
Amerikansk fodbold har i mange år været en dominerende og spændende sport i USA, men det har også fundet sit fodspor i mange dele af verden, inklusive Danmark. I hjertet af København ligger et amerikansk fodboldhold, der ikke kun dyrker sporten, men også eksemplificerer de værdier af fællesskab og inklusion, som sporten automatisk indeholder. Vi er stolte af at præsentere vores hold, der i øjeblikket består af et kvindefodboldhold for spillere på 16 år og ældre, og som nu arbejder på at lancere juniorhold for både de under 14 og under 16.
Hvorfor skal du overveje at blive en del af vores amerikansk fodboldfamilie? Lad os tage dig med på en rejse, der udforsker de utallige grunde til, at vores klub er det rette valg for spillere i alle aldre og niveauer.

1. Fællesskab i Centrum
Fællesskab er hjørnestenen i vores klub. Uanset om du er helt ny inden for amerikansk fodbold eller en erfaren spiller, vil du finde et åbent og inkluderende miljø hos os. At spille i vores klub handler ikke kun om at konkurrere på banen, men også om at bygge bånd med holdkammerater og skabe relationer, der varer hele livet. Når du træder ind i vores hold, bliver du en del af vores udvidede familie. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde støtte, venskab og samhørighed her.

2. Sport for Alle Aldre
Amerikansk fodbold er ikke kun for voksne. Vi er begejstrede for at introducere juniorhold for alle mellem 10 og 16. Dette giver børn og teenagere mulighed for at udforske og udvikle deres færdigheder inden for sporten fra en tidlig alder. Vores trænere vil sørge for, at de unge spillere lærer de grundlæggende teknikker, samarbejde og sportsånd. Dette er en fantastisk måde at opmuntre til en sund livsstil og give de unge mulighed for at fordybe sig i en spændende sport.

3. Inklusion og Mangfoldighed
Vi tror på, at der er plads til alle i amerikansk fodbold, uanset baggrund, køn eller evner. Vores kvindehold er en manifestation af vores overbevisning om, at kvinder også kan trives i denne kontaktsport. Vi opmuntrer kvinder og piger i alle aldre til at deltage i vores hold og opleve glæden ved amerikansk fodbold. Vores trænere er klar til at guide dig gennem spillets finesser, uanset om du er 14 eller 45.
Amerikansk fodbold har plads og brug for alle kropstyper. Vi kan bruge de store og stærke, de små og hurtige og alt midt i mellem. Kom og lær hvordan du kan bidrage på holdet, vis det du allerede er god til og lær det du ikke vidste du kunne blive god til.

4. Læring og udvikling
Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, vil du finde masser af muligheder for læring og udvikling hos os. Vores trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og forstå spillets strategi. Vi tror på, at sporten ikke kun handler om at vinde, men også om personlig vækst og udvikling. Gennem amerikansk fodbold kan du lære vigtige livslektioner om samarbejde, beslutsomhed og disciplin.

5. Sjov og Udfordring
Amerikansk fodbold er en sport, der kombinerer fysisk udfordring med spænding og strategi. Det er en sport, hvor du kan teste dine grænser, forbedre din styrke og udholdenhed og samtidig have det sjovt. Uanset om du er på banen o angrebet eller forsvaret, vil du finde glæde ved at mestre de forskellige aspekter af spillet.

6. Fysisk aktivitet og sundhed
Amerikansk fodbold er en sport, der fremmer fysisk aktivitet og sundhed. At deltage i vores klub betyder ikke kun at forbedre dine footballfærdigheder, men også at investere i din sundhed og trivsel. Vi fokuserer på sikkerhed og sørger for, at vores spillere er korrekt udstyret og trænet for at minimere risikoen for skader. Du vil opdage, hvordan sporten kan forme dig som person både fysisk og mentalt.

7. Konkurrence og sjov
Amerikansk fodbold kombinerer det bedste fra både konkurrence og sjov. På banen kan du udfordre dig selv og dine modstandere i spændende kampe, mens du udenfor banen kan nyde det sociale samvær og sjove aktiviteter med dine holdkammerater. Vores klub organiserer også begivenheder og sociale sammenkomster, der giver dig mulighed for at skabe minder, der varer livet ud

8. Et Livslangt Engagement
Amerikansk fodbold er ikke kun en sport for nuet; det er et engagement for livet. Mange af vores tidligere spillere forbliver involveret i sporten som trænere, dommere eller aktive støttespillere. Du vil opdage, at vores hold er mere end bare en midlertidig aktivitet - det er en del af din livshistorie.

9. Start din Rejse med Os
Uanset om du er en erfaren spiller, en nysgerrig nybegynder eller et barn, der søger sjov og udfordring, har vi plads til dig. Vi tror på værdierne af fællesskab, inklusion og udvikling, og vi er dedikerede til at skabe en positiv og støttende atmosfære for alle vores spillere.

Så hvorfor ikke slutte sig til os i Copenhagen Raptors og begynde din rejse med amerikansk fodbold? Udforsk det spændende spil, udvikl dine færdigheder, og deltag i et fællesskab, der værdsætter dig lige som du er.

Amerikansk Fodbold i København

Copenhagen Raptors har aktive amerikansk fodbold hold her: Valby Idrætspark (Julius Andersens Vej 8). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 16 - 50 årige.

Copenhagen Raptors har følgende amerikansk fodbold hold i København.

Valby Idrætspark (Julius Andersens Vej 8):
Amerikansk fodbold for kvinder (16-50) | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Amerikansk fodbold for kvinder (16-50) | Torsdage, kl. 18:00 - 20:00

Copenhagen Raptors har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune