Om Juelsminde Golfklub

Klub alias: JGK

Klub CVR: 78492813

Vi er en klub der lægger vægt på hygge og sociale aktiviteter

Ønsker du golf i smukke rammer, så er der i Juelsminde Golfklub perfekte rammer for at få motion i skønne rammer nær skov og strand. Banen ligger tæt på Juelsminde by og havn, ligesom der er fra banen er udsigt over Kattegat mod Fyn, Æbelø og Endelave. Især fra hul 2 er der udsigt over Juelsminde bugt og marina.

Oprindelig var Juelsminde golfklub startet som en 9 hullers bane, hvor de første 9 huller blev indviet i 1975 og i 1995 blev banen udvidet til 18 huller, som i dag fremstår som en spændende og attraktiv bane , hvor der er stor forskel mellem hullerne 1 til 9 som er brede fairways og forholdsvis lange huller, kontra hul 10-18 som er smallere, kortere som er i et kuperet landskab.
Juelsminde Golfklub er en klub med lavt til loftet og hvor det sociale vægtes højt, og klubhuset fungerer som samlingspunkt for et velfungerende klubliv, med masser af hygge og sociale aktiviteter. Klubben tilbyder en velassorteret golfshop (golf butik), et professionelt træningsmiljø og en veldrevet og serviceminded café.

Så er du til motion og frisk luft, så kan du herunder læse mere om hvordan du kommer i gang. Ingen tvivl om at man med en runde golf på vores kuperede banen, får frisk luft, pulsen op, som ikke kan undgå at det smitter af på humøret.

Herunder kan du læse mere om vores tilbud vedr. børne- og ungsomsgolf:

Børnegolf 5 til 10 år - så er vores landkrabbeunivers måske lige dig

Vores landkrabbeunivers er vores golftilbud til børn fra 5 år til 10 år. Vi mødes til træning hver onsdag i perioden fra april til oktober med start 17:30.
På dette hold leger vi golf i et sjovt univers fyldt med landkrabber og pirater der passer lige til målgruppens udvikling og temperament. Det betyder, at vi tilrettelægger træningen på et niveau, som passer til alle, og ligger stor vægt på godt kammeratskab, god omgangstone og ikke mindst skal det være sjovt at spille golf. Træningen er et mix af øvelser og golfrelaterede lege på vores bane eller træningsområde.
Vores golfsæson varer fra april til oktober, og vi mødes ved klubhuset, hvorfra vi starter med en fællessamling, inden vi deles op i mindre grupper for stationstræninger, golfrelaterede lege og spil på banen.
Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer og håber at se netop dig til vores næste træning, hvor vi gerne er behjælpelige med udstyr. Det eneste, der kræves, er, at man møder op i noget tøj, man kan bevæge sig i.
Man kan altid komme til prøvetræning 2 gange og se om golfspillets finurligheder fænger, og såfremt det gør, kan man i sammenligning med andre sportsgren få et medlemskab til en særdeles favorabel pris på mellem 500 og 1000 kr. alt efter alder. Ligeledes er det muligt at låne udstyr mod et depositum.
Hen over sæsonen afholdes der forskellige klubaktiviteter og der vil være mulighed for at deltage i DGU-turneringer som Junglegolf og Super6, ligesom vi over vinteren forsøger at afholde sociale arrangementer, så vi fastholder kontakten og venskaber, selvom der ikke er faste træninger.
Selvom golf er en individuel sport er følelsen af at være en del af et fællesskab meget vigtigt, dette plejer vi i juniorafdelingen blandt andet med diverse træningsøvelser hvor holdaspektet spiller en afgørende rolle, og derudover får børnene og de unge adgang til en sponsoreret tøjpakke på gunstige vilkår, så de fremstår som et hold til træning og under turneringer.
Som forældre til en golfspiller i juniorafdelingen er der masser af muligheder for at give en hånd med i forbindelse med træning, diverse arrangementer og ture. Det er ikke en forudsætning, at man selv spiller golf, men samtidig er det af enorm betydning at børnene mærker, at de har opbakning til deres sport.


Børne- og ungdomsgolf 10 til 17 år, hvis du er til konkurrence, frisk luft og motion, så er golf måske lige dig?

Børne- og ungdomsgolf kalder vi i Juelsminde Golfklub for juniorgolf. Vores juniorgolf er et godt sted at starte, hvis du er mellem 10 og 17 år og kunne tænke dig at prøve at spille golf med andre jævnaldrende i et afslappet miljø. Vi vægter det sociale højt og har stort fokus på godt kammeratskab, god omgangstone og plads til leg og sjov.
Juniorer mødes hver mandag fra 17:00 til 18:00 og onsdag fra 17:30 til 19:00. Vi mødes gennem hele golfsæsonen, som er ca. april – oktober.
I juniorafdelingen lægger vi vægt på at det skal det være sjovt at spille golf, og dette sker via forskellige stationstræninger, sociale arrangementer og gode relationer både i og uden for golfklubben. Der er også mulighed for at spille turneringer, sammen med andre jævnaldrende. De første turneringer som du vil stifte bekendtskab med, er Super6 og D-Tour, som er turneringer i vores lokalområde/distrikt.
Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer og håber at se netop dig til vores næste træning, hvor vi gerne er behjælpelige med udstyr. Det eneste der kræves er, at man møder op i noget tøj man kan bevæge sig i.
Det er gratis at prøve om golf er noget, og man er altid velkommen til at komme og prøve et par gange inden man melder sig til.
Selvom golf er en individuel sport, er følelsen af at være en del af et fællesskab meget vigtigt, dette plejer vi i juniorafdelingen blandt andet med diverse træningsøvelser hvor holdaspektet spiller en afgørende rolle, og derudover får børnene og de unge adgang til en sponsoreret tøjpakke på gunstige vilkår, så de fremstår som et hold til træning og under turneringer.
Som forældre til en golfspiller i juniorafdelingen er der masser af muligheder for at give en hånd med i forbindelse med træning, diverse arrangementer og ture. Det er ikke en forudsætning, at man selv spiller golf, men samtidig er det af enorm betydning at børnene mærker, at de har opbakning til deres sport.

Herunder kan du læse mere om vores tilbud vedr. nybegyndere og prøv golf program:
Er du til motion og frisk luft, så kan du herunder læse mere om hvordan du kommer i gang. Ingen tvivl om at man med en runde golf på vores kuperede banen, får frisk luft, pulsen op, som ikke kan undgå at det smitter af på humøret.
Test golfen af inden du beslutter om du skal gå til golf. Mød Magnus som giver dig instruktion og vejledning i golfens finurligheder. Han hjælper dig trygt i gang med golfen, fællesskabet og klublivet i Juelsminde Golfklub.
Ingen forkundskaber Juelsminde Golfklub stiller udstyr til rådighed. Du skal blot møde op i udendørsbeklædning som giver mulighed for bevægelse samt fornuftige sko, så klarer vi resten.
Vi håber du må få en god oplevelse, møder nogle fantastiske mennesker, som også har passion i at teste golfen og som elsker fællesskabet, friluft livet og den gode motion.
Golf er unik, idet den dyrkes i fællesskab på tværs af alder, køn og niveau og giver samtidig skønne naturoplevelser og masser af frisk luft og motion.


Golf i Juelsminde

Juelsminde Golfklub har aktive golf hold her: Juelsminde Golfklub (Bolbroholtvej 11). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 17 årige.

Juelsminde Golfklub har følgende golf hold i Juelsminde.

Juelsminde Golfklub (Bolbroholtvej 11):
Børnegolf 5 til 10 år | Onsdage, kl. 17:30 - 18:30
Børne- og ungdomsgolf 10 til 17 år | Onsdage, kl. 17:30 - 19:00

Juelsminde Golfklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hedensted kommune