Børnegolf 5 til 10 år tryout image
Børnegolf 5 til 10 år tryout image
Børnegolf 5 til 10 år tryout image

Børnegolf 5 til 10 år

Club logo

Juelsminde Golfklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Børnegolf 5 til 10 år
ledige pladser

 • Ons. 29.05.2024 kl. 17:30 - 18:30
 • Ons. 05.06.2024 kl. 17:30 - 18:30
 • Ons. 12.06.2024 kl. 17:30 - 18:30
 • Ons. 19.06.2024 kl. 17:30 - 18:30
 • Ons. 26.06.2024 kl. 17:30 - 18:30
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Børnegolf 5 til 10 år - så er vores landkrabbeunivers måske lige dig

  Vores landkrabbeunivers er vores golftilbud til børn fra 5 år til 10 år. Vi mødes til træning hver onsdag i perioden fra april til oktober med start 17:30.

  På dette hold leger vi golf i et sjovt univers fyldt med landkrabber og pirater der passer lige til målgruppens udvikling og temperament. Det betyder, at vi tilrettelægger træningen på et niveau, som passer til alle, og ligger stor vægt på godt kammeratskab, god omgangstone og ikke mindst skal det være sjovt at spille golf. Træningen er et mix af øvelser og golfrelaterede lege på vores bane eller træningsområde.

  Vores golfsæson varer fra april til oktober, og vi mødes ved klubhuset, hvorfra vi starter med en fællessamling, inden vi deles op i mindre grupper for stationstræninger, golfrelaterede lege og spil på banen.
  Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer og håber at se netop dig til vores næste træning, hvor vi gerne er behjælpelige med udstyr. Det eneste, der kræves, er, at man møder op i noget tøj, man kan bevæge sig i.
  Man kan altid komme til prøvetræning 2 gange og se om golfspillets finurligheder fænger, og såfremt det gør, kan man i sammenligning med andre sportsgren få et medlemskab til en særdeles favorabel pris på mellem 500 og 1000 kr. alt efter alder. Ligeledes er det muligt at låne udstyr mod et depositum.

  Hen over sæsonen afholdes der forskellige klubaktiviteter og der vil være mulighed for at deltage i DGU-turneringer som Junglegolf og Super6, ligesom vi over vinteren forsøger at afholde sociale arrangementer, så vi fastholder kontakten og venskaber, selvom der ikke er faste træninger.

  Selvom golf er en individuel sport er følelsen af at være en del af et fællesskab meget vigtigt, dette plejer vi i juniorafdelingen blandt andet med diverse træningsøvelser hvor holdaspektet spiller en afgørende rolle, og derudover får børnene og de unge adgang til en sponsoreret tøjpakke på gunstige vilkår, så de fremstår som et hold til træning og under turneringer.
  Som forældre til en golfspiller i juniorafdelingen er der masser af muligheder for at give en hånd med i forbindelse med træning, diverse arrangementer og ture. Det er ikke en forudsætning, at man selv spiller golf, men samtidig er det af enorm betydning at børnene mærker, at de har opbakning til deres sport.

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Alle

 • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

  - Udstyr

Tilmeld gratis prøvetræning