Om Brønshøj Dragons

Klub CVR: 35288198

Hos Brønshøj Basketball vægtes basketballspillet og de sociale relationer i klubben lige højt, idet vi mener at det ene er en forudsætning for det andet.

Brønshøj Dragons er mere end basketball Vi arbejder aktivt på at kunne gøre en forskel, og bidrage til, at alle klubbens medlemmer kan tage noget med sig i deres dagligdag gennem deres engagement i klubben.

Vi har hold for både piger og drenge fra 1-årsalderen til seniorhold. Alle vores spillere er fulde af energi. På vores børne- og ungdomshold har vi dygtige og engagerede trænere, som bringer kvalitet og god energi til træningen. Dette sker i en god dynamik med opmuntrende forældre, der bakker op om holdene og hjælper til i det omfang, de har kræfter til. Fælles bidrages der til en god stemning, der gør Brønshøj Dragons til et sjovt sted at være for alle!

I Dragons er man god nok som man er. Der er plads til alle, og alle respekterer hinanden. Vi arbejder på at være stærke til at støtte hinanden, og forsøger at være eksperter i at inddrage nye holdkammerater i fællesskabet. Basketball er en holdsport, og sammenholdet er ideelt for udvikling og trivsel.

I Dragons er individet i centrum. Gennem den indre ild og glæden for spillet, opmuntrer vi til at alle vores basketballspillere opbygger stærke personlige kompetencer, så de med tiden bliver selvstændige, selvdrevne og ansvarsbevidste mennesker, der udvikler deres evner både på og uden for banen.

Seniorafdelingen spænder over mange niveauer, som alle samles om glæden ved basketball. På vores børne- og ungdomshold har vi dygtige og engagerede trænere, som bringer kvalitet til træningen, og opmuntrende forældre der bakker op om holdene. Trænerne har individet i centrum og skaber massere af energi og glæde hos børnene.

Her er omdrejningspunktet fællesskab, energi og spilleglæde. Vi tilrettelægger træningen, så den tilgodeser den langsigtede udvikling på en sjov måde. Vi har erfaret, at børn og unge synes det er sjovt at være selvstændige, og de er vilde med de lige muligheder, de får til at udvikle sig under vores principper.

Vores træningsprincipper er skabt ud fra et forskningsbaseret grundlag, der skal sikre udvikling af alsidige kompetencer. Vi arbejder med at kompetenceudvikle indenfor følgende områder:
Det motoriske område (kropsbevidsthed, sanser og rumforståelse)
Det sociale og relationelle område (samarbejde og sociale kompetencer)
Det tekniske område (færdigheder og evner)
Det kognitive område (selvstændighed, ansvarlighed og bevidsthed)

I træningen skabes en sund balance mellem selvstændighed og samarbejde. Spillerne kan derigennem føle, at de får nogle værktøjer med hjem og samtidig selv kan tage aktiv del i egen udvikling, som en del af et større hele.

I basketball spiller alle både angreb og forsvar. Samtidig er der ikke behov for målvogtere. Det betyder, at alle spillere må bevæge sig frit rundt og ikke er begrænset til bestemte områder på banen. Det betyder også, at alle spillere kommer i position til at score points og/eller bidrage til at andre scorer. Udover sportens frie positionsstruktur arbejder vi i Dragons efter en alsidig spillerudvikling. Derfor har vi som udgangspunkt heller ingen positionsopdeling. Dette skaber frihed, lige muligheder for alle og tilgodeser spillernes udvikling på den lange bane.

Brønshøj Dragons er i store træk drevet af frivillige, og vi har altid brug for flere gode kræfter. Som forælder kan man fx både være passivt medlem eller være holdleder i klubben. Hør evt. holdets træner eller forældrerepræsentant for mere info omkring dette.

Medlemmer i Brønshøj Dragons skal betale kontingent. Gennem den månedlige betaling er man med til at sikre, at klubben kan blive ved med skabe gode oplevelser og basketballglæde for alle spillere. Bolde, træningsudstyr, haltider, turneringskampe, dommere og de engagerede trænere er alt sammen også noget, som kontingentkronerne betaler.

Det er nemt at melde sig ind i klubben og blive en del af Dragons:
1. Find vores hjemmeside
www.dragonsbasketball.club
2. Find hold og tilmelding
3. Udfyld informationer
(Spillerens navn, fødselsår)
(Forældres kontaktoplysninger)

Hvis der opstår nogle problemer ift. indmeldelse, så kontakt klubbens kasserer Claus Hjort: kly@kly.dk

Basketball i København

Brønshøj Dragons har aktive basketball hold her: Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64), Bellahøj Skole (Svenskelejren 18) og Brønshøj Skole (Klintholmvej 5). Holdene træner tirsdage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 1 - 13 årige.

Brønshøj Dragons har følgende basketball hold i København.

Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64):
Basketball for 9-11 årige Drenge | Torsdage, kl. 15:45 - 17:15
Basketball for 5-7 årige | Lørdage, kl. 09:00 - 10:00
Basketball for 9-11 årige Piger | Onsdage, kl. 16:00 - 17:15
Basketball for drenge født årgang 2010 og 2011 | Tirsdage, kl. 16:45 - 18:00
Basketball for 7-9 årige Drenge | Tirsdage, kl. 16:00 - 17:00
Basketball for 11-13 årige Piger | Onsdage, kl. 17:15 - 18:30

Bellahøj Skole (Svenskelejren 18):
Basketball for 7-9 årige Piger (født 2014 og 2015) | Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30

Brønshøj Skole (Klintholmvej 5):
Dragetræning 1-5 år | Søndage, kl. 10:00 - 10:55

Brønshøj Dragons har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

København kommune

København Kommunes brede udvalg af sportsaktiviteter

Motivu.dk/København er din ultimative kilde til at udforske klubber og sportsgrene i København. Uanset om du søger efter specifikke klubber i København, ønsker at opdage forskellige sportsgrene i byen eller leder efter sportsklubber og spændende sportsaktiviteter, er vores hjemmeside skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi tilbyder omfattende oplysninger om klubber og sportsgrene i København, så du kan finde præcis det, du leder efter. Uanset om det er fodbold, tennis, boksning, yoga eller andre populære sportsgrene, kan du finde relevante oplysninger og ressourcer hos os. Vores mål er at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan udforske et væld af København Kommunes sportsaktiviteter.

Vi tilbyder detaljerede beskrivelser af klubber og sportsgrene, herunder deres beliggenhed, faciliteter, prøvetræninger, hold, medlemsgebyrer og anmeldelser fra andre sportsentusiaster. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe informerede valg og finde den klub eller sportsgren, der passer bedst til dig og nærmest dig.

Vores hjemmeside er let at navigere og er meget brugervenlig. Du kan nemt søge efter klubber og sportsgrene enten ved at bruge vores søgefunktion, hvor du kan indtaste din lokation og filtrere resultaterne efter dine præferencer, eller ved at udforske vores kategorier og sektioner, der organiserer klubber og sportsgrene efter deres type og popularitet i København.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til opdaterede oplysninger, derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores database og oprette nye klubber og sportsgrene. Vi opfordrer også brugerne til at dele deres erfaringer og anmeldelser af klubber og sportsgrene, så andre kan drage fordel af deres indsigt og feedback.

Hos Motivu.dk/København er vi også opmærksomme på betydningen af fællesskab og samarbejde inden for sportsverdenen. Derfor stræber vi efter at facilitere kommunikation og forbindelse mellem sportsentusiaster, klubber og trænere. Vores hjemmeside indeholder muligheden for at tilmelde sig en gratis prøvetræning på et hold hos en af klubberne inden for Københavns Kommune.

Vi forstår, at valget af en klub eller sportsgren er en personlig beslutning, der kan påvirke dit velvære og sportsudøvelse. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at gøre den rette beslutning. Uanset om du er interesseret i at finde en klub for at dyrke motion, konkurrere på højt niveau eller blot møde nye mennesker og have det sjovt, er Motivu.dk/København din troværdige guide til at opfylde dine sportsmål. Søg på tværs af foreningers tilbud og aktiviteter og find det hold som passer bedst til dig.

Så lad os sammen begynde din rejse mod at finde din næste klub eller sportsgren i København. Udforsk de forskellige hold og sportsaktiviteter i København, og lad os hjælpe dig med at opdage de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Københavns dynamiske sportsmiljø.

Nedenfor har vi prøvet at besvare nogle af de typiske spørgsmål, du måske kan finde gavnligt i din søgende efter din næste klub eller aktivitet.

Hvilke klubber tilbyder fodboldtræning i København?

Der er adskillige klubber i København, der tilbyder fodboldtræning. Nogle af de populære klubber inkluderer FC København, Brøndby IF, B93, Fremad Amager og Hvidovre IF. Disse klubber har forskellige hold og træningsprogrammer til spillere på forskellige niveauer og aldre. Filtrer efter fodbold her på siden, for at se alle resultater som fodboldklubber i København tilbyder.

Hvor kan jeg finde en bokseklub i København?

I København er der flere bokseklubber, hvor du kan træne og forbedre dine boksefærdigheder. Nogle af de kendte bokseklubber i København inkluderer KBK Boxing, Bokseklubben Vægteren, BK Olympia og BK Dan. Disse klubber tilbyder træning for både begyndere og mere erfarne boksere. Du kan finde flere oplysninger om bokseklubber ved at søge på Motivu.dk/København og filtrere efter sportsgrenen boksning.

Er der nogen steder, hvor jeg kan prøve yoga i København?

Ja, der er flere steder i København, hvor du kan prøve yoga. Byen har et stort udvalg af yogastudier og fitnesscentre, der tilbyder forskellige yogaformer og niveauer. Nogle populære yogastudier i København inkluderer Yoga Factory, Hot Yoga Copenhagen, Hamsa Yoga Studio og Bikram Yoga Copenhagen. Disse studier tilbyder både begynderklasser og mere avancerede sessions. Filtrer efter yoga her på siden, for at se alle resultater som der findes i Københavns Kommune.

Hvilke sportsgrene er populære i København?

København er kendt for at være en aktiv by med en bred vifte af populære sportsgrene. Nogle af de mest populære sportsgrene i København inkluderer fodbold, løb, cykling, håndbold, svømning, tennis, badminton, fitness og basketball. Disse sportsgrene har et stort udvalg af klubber, faciliteter og arrangementer i byen. Du kan finde oplysninger om populære sportsgrene og relaterede klubber her på siden.

Er der klubber i København, der tilbyder børnetræning?

Ja, der er mange klubber i København, der tilbyder børnetræning i forskellige sportsgrene. Fodboldklubber som FC København, Brøndby IF og B93 har ungdomshold og træningsprogrammer for børn i forskellige aldersgrupper. Der er også klubber, der fokuserer specifikt på børnetræning i sportsgrene som svømning, gymnastik, håndbold og tennis. Du kan finde flere oplysninger om klubber, der tilbyder børnetræning og ungdomstræninger, hvilket har gavnet mange til bedre trivsel og helbred.

Hvordan kan jeg finde en tennisbane i København?

Hvis du leder efter en tennisbane i København, er der flere muligheder. Du kan starte med at undersøge tennis- og idrætsklubber i byen, da mange af dem har tennisbaner til rådighed for medlemmerne. Nogle populære tenniscentre i København inkluderer KB Tennis, Frederiksberg Tennis Club, Gentofte Tennis Klub og B93 Tennis. Derudover har København også offentlige tennisbaner, der kan bookes gennem kommunens idrætsfaciliteter. Hvis du vil starte i en tennisklub, så find et hold her på siden og start med en gratis prøvetræning.

Hvad er de bedste fitnesscentre i København?

København har mange fremragende fitnesscentre, der passer til forskellige behov og præferencer. Nogle af de bedste fitnesscentre i København inkluderer Fitness World, SATS, Fresh Fitness, DGI-byen Fitness og Fitnessdk. Disse centre tilbyder moderne faciliteter, et bredt udvalg af træningsudstyr, gruppetræning og personlig træning. De fleste fitnesscentre har også dygtige instruktører og trænere til rådighed for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Hvor kan jeg tilmelde mig løbeklubber i København?

Hvis du er interesseret i at deltage i en løbeklub i København, er der flere muligheder at vælge imellem. Nogle populære løbeklubber i København inkluderer Sparta Atletik og Motion, Copenhagen Running Crew, Parkrun København og NBRO Running. Disse klubber arrangerer regelmæssige løbeture, træninger og sociale arrangementer for løbere på alle niveauer.

Læs mere Luk