Hvad kan jeg gå til som 60+ årig på Frederiksberg?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Tilmeld gratis prøvetræning - 40 resultater

Senior aktiviteter og hold på Frederiksberg
Leder du efter et motionstilbud på Frederiksberg, så vil du helt sikkert kunne finde en ledig plads på et af de mange 60+ år hold som ligger på Frederiksberg. Tilbuddene til ældre er der masser af på Frederiksberg, hvor du blandt andet kan gå til bordtennis hos Frederiksberg Bordtennisklub eller du kan tage til badminton for begyndere / letøvede (60 år) hos Frederiksberg Badminton Klub. Hos mange af disse foreninger, hvor der dyrkes senior motion bliver der skabt unikke idrætsfælleskabe. Så leder du efter et nyt fællesskab, samtidig med at dyrke mere motion og skabe dig et bedre helbred og sundhed. Se listen over foreninger og klubber som tilbyder fritidsaktiviteter til seniorer i alderen 60+ år.

Her kan du se en oversigt over alle de hold som man kan gå til på tværs at foreninger på Frederiksberg.
- Saga-Sport
- Frederiksberg Sport Stacking Klub
- KSG Idræt
- Sammen om Motion - motionsfællesskab for voksne 60+
- Idræt I Dagtimerne - Frederiksberg
- Frederiksberg Bordtennisklub
- BevægDig60+
- Kjøbenhavns Boldklub Tennis
- Ældre Sagen - Frederiksberg
- Frederiksberg Badminton Klub

Motion og sundhed for ældre
Når man nærmer sig den gyldne alder over 60 år, er det vigtigt at have fokus på det fysiske helbred og sin generelle sundhed. At gå lange ture, bruge timer i fitnesscentre eller generelt bevæge dig er godt for led, muskler og knogler. Motivationen kan være svær at opnå alene, hvilket nogle af de hold og aktiviteter for 60+ år på Frederiksberg. Når man deltager i et idrætsfællesskab sammen med andre mænd og kvinder over 60 år, skaber man nye unikke relationer gennem senior idrætten.

Disse aktiviteter kan du tilmelde dig på Frederiksberg som 60+ år
Der er masser af muligheder og sportsgrene som du har mulighed for at starte til sammen med andre ligesindede. Du kan blandt andet finde et hold som dyrker gymnastik, yoga eller volleyball. Det kan også være du er mere interesseret i, at finde træninger og hold med kun kvinder eller mænd på - så kan du booke dig ind på holdene Motionscafe for kvinder eller Styrketræning for mænd. Mulighederne er mange og pladserne ledige. Ældre sagen tilbyder også en masse forskellige fritidsaktiviteter og hold, hvor du kan komme til Krolf, Dans eller noget grundtræning af muskler og led.