Næstved Skytteforening tryout image
Næstved Skytteforening logo

Næstved Skytteforening

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Næstved Skytteforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om klubben

Næstved Skytteforening stræber efter at være et samlingssted for alle aldre med interesse for skydesport, både for riffel, pistol og bue

Næstved skytteforening er en forening der bliver drevet af frivillige, med et antal uddannede trænere og instruktører.
Næstved skytteforening vil gerne udvikle nye, dygtige skytter, som kan være med i toppen af
de bedste danske skytteklasser. Det gælder både inden for riffel-, pistol- bue- og handicapskydning.

Der er plads til alle i Næstved skytteforening, både dem der har ambitioner og dem der bare vil have en god hyggelig aften sammen med venner, for det får man hurtigt i foreningen. Vi afholder jævnligt hyggeaftener for alle, hvor familie og venner er velkomne også, så de kan se hvad der sker i foreningen og få rystet os sammen socialt.

Riffel-, pistol- og bueskydning er en præcisionssport. Våbnene er vore sportsredskaber, hvor man med indøvning af blandt andet koncentrationsevne, brug af skytteudstyr samt skydestillinger oparbejder resultater på nummererede skydeskiver eller mål.
Sporten stiller ingen særlige krav til fysik eller køn. Du skal være mindst 7 år som riffel- og bueskytte, og ca. 11-12 år som pistolskytte. (Man starter med at skyde med luftpistol) I alle tilfælde bedømmes børnenes modenhed ud fra sikkerhedsmæssig vurdering, da det er farlige våben, vi har med at gøre.

Du kan som ny skytte låne våben og udstyr, både som barne- og voksenskytte, hos os i skytteforeningen. Dog skal du selv betale for ammunition. Du kan låne pile til bueskydning de første par gange, derefter har vi et beskedent lejegebyr. Hvis du senere skulle ønske at investere i dit eget våben, bue eller skytteudstyr, vil vi gerne vejlede dig ud fra dine behov. Du skal påregne at søge om SKV tilladelse ved politiet til skydning med ammunition, der er et krav fra myndighederne, men det hjælper vi med at udfylde i foreningen.
Du kan melde dig til en prøveskydning i alle skydeformer og når du møder op på skydebanen, vil der være instruktører til stede, som vil instruere dig i sikkerhed samt forskellige ting omkring skydeteknik, tilpasset dit behov ud fra alder og skydeteknisk erfaring.

Næstved Skytteforening kan også tilbyde skydning for kørestolsbrugere på både indendørs- og udendørsbanerne. Herudover er der mulighed for elektron skydning for blinde og svagtseende på vores indendørsbaner og adgang er blevet etableret på udendørs anlæg også med ramper. Geværernes sigtemidler er forsynet med en føler, så man ved hjælp af lyd kan registrere sigtet på skydeskiven.

Vi har haft kontakt til skoler og efterskoler i området, som har booket sig ind til skydning og vi er åbne for at arrangere skydningsevents og polterabend m.m. og giver gerne et tilbud, alt efter omfang og deltagere.

I 2022 har vi fået renoveret vores udendørs skydebane ved hjælp af frivillig arbejdskraft fra medlemmerne og sponsorater fra lokale firmaer, så der er blevet mere lyst og indbydende at opholde sig på banen og adgangsforholdene er forbedret meget. Der er nyt elektronisk skiveanlæg på vej til både 50 meter og pistol banerne, så vi senest fra 2023 sæsonen er klar til pistol- og riffelskydning fra april måned. Der er tænkt på at etablere en bueskydningsbane ved siden af det nye pistol anlæg, så man har mulighed for at bruge alle dage til skydesport uden forhindring med pladsproblem.

Det skal som udgangspunkt være sjovt at skyde. Vi forlanger ikke af dig, at du skal stille op i konkurrencer, og slet ikke som ny skytte. Men hvis du selv har lysten til at prøve udfordringen mod andre skytter, er der rige muligheder for det, både som individuel og på hold. Du vil altid dyste mod skytter, der ligger på samme niveau som dig selv, da alle skytter bliver delt op i klasser ud fra alder, skydestilling og færdigheder. Man kan via DGI´s app tilmelde sig stævner over hele landet, hvis man ønsker det.
Foreningen er tilknyttet DGI-Storstrømmen

Vi glæder os til at modtage dig og vise dig vores sport.

Klubbens sportsgrene

Skydning med pistol

Skydning:
Skydning med pistol er en sportsgren som er med til at stimulere koncentration, ro og ikke mindst præcision. Med det sagt kan skydning også være en sport hvor der er massere af action, der virkelig kan være med til at sætte dig under pres, når du skal til at præstere på tid.
Det er vigtigt at nævne at skydning med pistol eller riffel er en sportsgren som hele familien kan have glæde af. Både forældre, bedsteforældre og børn kan alle deltage og blive stimuleret samt udfordret, når der skal skydes til mål til en af de mange skydetræninger på Motivu.dk

Træn, sigt, pletskud! 
Uanset om du går til skydning med pistol eller skydning med riffel er det en sportsgren, der aktiverer mange dele af kroppen. 
Det at gå til skydning med pistol er en sportsgren, hvor det er vigtigt at man har forståelse og respekt overfor det våben man bruger. Derfor vil der altid være en kompetent instruktør/træner til hver træning. Udover at instruktøren vil undervise og lære fra sig, vil der også blive gennemgået diverse sikkerhedsregler omkring det at opholde sig på en skydebane. Yderligere vil der også være en gennemgang af det respektive våben, hvor man vil blive klogere omkring våbenhåndtering og hvordan skydevåbnet virker.

Når den grundlæggende forståelse er på plads omkring sikkerhedsregler og våbenhåndtering, vil man blive instrueret i hvordan man bedst muligt sigter, skyder og får traf med det givne våben. Skydning er som nævnt tidligere en sport for alle. Men det at lave det perfekte skud kræver mere end bare at sigte og trykke på aftrækkeren.
For at kunne lave det bedst mulige traf, er der flere parametre der spiller ind. Noget af det første din træner vil lære dig, er den gode skydestilling. En god skydestilling er nemlig et rigtig godt fundament for at kunne lave et pletskud. Men at have den korrekte skydestilling, er ikke det eneste parameter, der spiller ind. Der er også elementer såsom vejrtrækning og aftræk der er med til at afgøre hvorvidt du kan ramme plet skud.

Selvom skydning ved første øjekast kan virke som en individuel sport, er der et stærkt sammenhold i de fleste klubber og foreninger. Dette kommer særligt til udtryk når der bliver afholdt turneringer og mesterskaber, hvor der bliver konkurreret i hvem der har det skarpeste sigte.

Kom nemt og godt i gang med skydning.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til skydning, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den prøvetræning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis skydning med pistol eller riffel er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde dig via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning nær dig. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!


Skydning med riffel

Skydning:
Skydning med riffel er en sportsgren som er med til at stimulere koncentration, ro og ikke mindst præcision. Med det sagt kan skydning også være en sport hvor der er massere af action, der virkelig kan være med til at sætte dig under pres, når du skal til at præstere på tid.
Det er vigtigt at nævne at skydning med pistol eller riffel er en sportsgren som hele familien kan have glæde af. Både forældre, bedsteforældre og børn kan alle deltage og blive stimuleret samt udfordret, når der skal skydes til mål.
I skrivende stund tilbyder motivu.dk 32 forskellige skydetræninger du helt gratis kan tilmelde dig og prøve af.

Træn, sigt, pletskud! 
Uanset om du går til skydning med pistol eller skydning med riffel er det en sportsgren, der aktiverer mange dele af kroppen. 
Det at gå til skydning med riffel eller pistol er en sportsgren, hvor det er vigtigt at man har forståelse og respekt overfor det våben man bruger. Derfor vil der altid være en kompetent instruktør/træner til hver træning. Udover at instruktøren vil undervise og lære fra sig, vil der også blive gennemgået diverse sikkerhedsregler omkring det at opholde sig på en skydebane. Yderligere vil der også være en gennemgang af det respektive våben, hvor man vil blive klogere omkring våbenhåndtering og hvordan skydevåbnet virker.

Når den grundlæggende forståelse er på plads omkring sikkerhedsregler og våbenhåndtering, vil man blive instrueret i hvordan man bedst muligt sigter, skyder og får traf med det givne våben. Skydning er som nævnt tidligere en sport for alle. Men det at lave det perfekte skud kræver mere end bare at sigte og trykke på aftrækkeren.
For at kunne lave det bedst mulige traf, er der flere parametre der spiller ind. Noget af det første din træner vil lære dig, er den gode skydestilling. En god skydestilling er nemlig et rigtig godt fundament for at kunne lave et pletskud. Men at have den korrekte skydestilling, er ikke det eneste parameter, der spiller ind. Der er også elementer såsom vejrtrækning og aftræk der er med til at afgøre hvorvidt du kan ramme plet skud.

Selvom skydning ved første øjekast kan virke som en individuel sport, er der et stærkt sammenhold i de fleste klubber og foreninger. Dette kommer særligt til udtryk når der bliver afholdt turneringer og mesterskaber, hvor der bliver konkurreret i hvem der har det skarpeste sigte.

Kom nemt og godt i gang med skydning.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til skydning, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den prøvetræning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis skydning med pistol eller riffel er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde dig via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning nær dig. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!

Klubben er en del af

Næstved kommune

Næstved:

Næstved er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Næstved er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Næstved står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ringsted, Herlufmagle, Glumsø, Slagelse, Rude, Fuglebjerg, Dalmose, Sandved, Faxe, Rønnede, Holmegaard, Haslev, Næstved, Tappernøje, Karrebæksminde, Lundby som har et centralt mødested for byens borgere i Næstved.

I Næstved findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Birkebjergparkens Varmtvandsbassin, Herlufmagle-Hallen, Herlufsholm Idrætscenter, Næstved Svømmehal, Kobberbakkeskolen, Afd. Sct. Jørgen, Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej, Byens Fitness, Dokken CrossFit, Fitness World Dania Næstved, Fitness World Grønvej Næstved, Fuglebjerg Fysioterapi & Træning I/S, Grønbrohallen, Happy2Fitness, LOOP Fitness Merkurvej Næstved, Scala Fitness, Dyrskuepladsen, Ellebækskolen, Afd. Kalbyris, Fladsåskolen, Afd. Korskilde, Fuglebjerg Hallen, Nygårdsvej Idrætsanlæg, Maglemølle Storhallen, Holmegaardhallen, Holmegaardsskolen, Afd. Fensmark, Hyllinge Stadion, Kobberbakkeskolen, Afd. Rønnebæk, Lille Næstved Skole, Afd. Karrebæk, Lov Stadion, Næstved Stadion, Rolighedsvej Idrætsanlæg, Susåskolen, Afd. Glumsø, Susåskolen, Afd. Holsted, Tappernøje Stadion, Toksværd Idrætsanlæg, Næstved Golfklub, Sydsjællands Golfklub Mogenstrup, Kildemarkshallen, Kobberbakkeskolen, Afd. Sjølund, Lille Næstved Skole, Afd. Herlufsholmvej, Marvede Gl. Skole, Askov Ridecenter, Baunehøj Ridecenter, Fuglebjerg Ponyklub, Maglebjerg Ridecenter, Riders Cup, Stald Bent Pedersen, Suså Ridecenter, Sydsjællands Ponytravbane, Centergården, Fladså Hallen, Fuglebjerg Skytteforening, Glumsøegnens Skytteforening, Holmegaard Skytteforening, Kyse Skytteforening, Menstrup Skytteforening, Næstved Skytteforening, Holmegaardsskolen, Afd. Holme-Olstrup, Idrætscentret Kasernevej, Næstved Gymnasium, Arena Næstved, DSI Vesthallen, Kobberbakkeskolen, Afd. Sydby, Toksværd Hallen, Glumsø Tennis, STIF Tennis, Holmegaard Tennisklub, Holme-Olstrup Tennisklub, Hyllinge Tennis, Fladså Tennis, Næstved Tennisklub, Brøderup Fitness, Fair Fitness Indre Vordingborgvej Næstved, PMT GYM Næstved, Mærk Næstved Bordtenniscenter, Fuglebjerg Ridecenter, Sandved Flugtskydningsbane, Susaaskolen afd. Herlufmagle, Karrebækstorp Skydebane, Næstved Flugtskydningscenter, Fair Fitness Sølunden Næstved, Fair Fitness Fodbygårdsvej Næstved, Fair Fitness Byagervej Næstved, FysioDanmark Sct. Jørgens Park Næstved, Impocurl Hallen, Mogenstrup Kulturrute, Glumsø Skov, Rønnebæksholm og Fruens Plantage, Rønnebæksholm Park, Rådmandshaven, Folkeskoven Tappernøje, Lungshave, Enø, Svenstrup Efterskole, Herlufsholmskoven, Næstved, Fitness World Sct. Jørgens Park Næstved, Fuglebjerg Multipark, Næstved Skatepark, GAME Zone: Næstved, Railspot Rådmandshaven, Ungdommens Hus, Fair Fitness Jernbanegade Næstved, Sea Club Fitness, FitnessGym som ligger i Næstved.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk