Om Toksværd badminton klub

Klub CVR: 25884728

Toksværd Badminton Klub er en lokal badmintonklub beliggende lidt uden for Næstved og grundlagt i 1973,

I klubben har vi fokus på fællesskab og rummelighed. Det betyder, at vi tilbyder træning til alle der har lyst til at spille badminton i alle aldre. Der er plads til både nybegyndere og øvede spillere.

Der er flere måder, som du kan vælge at spille badminton på i klubben: Fast bane med en fast gruppe eller du kan spille på hold, hvad enten du er ungdomsspiller, seniorspiller eller motionist.

For ungdomsspillere tilbyder vi hold med træner. hvor der er fokus på at du udvikler teknik og slagtræning, så du får alle forudsætninger for at udvikle dig til en dygtig badmintonspiller. På holdet har vi også fokus på at have det sjovt, og der er ofte tænkt både kreative og sjove øvelser ind i træningen.

For seniorspillere tilbyder vi holdtræning, hvor deltagerne bliver blandet og fordelt i spillerunder, så du spiller med forskellige makkere. Her er der fokus på at få kamptræning, Seniortræning foregår på to forskellige hold: Et med og et uden deltagelse i holdturneringer. Flere seniorspillere deltager også i stævner og arrangementer i andre sjællandske klubber.
Foruden at spille badminton afholder seniorholdene flere sociale arrangementer, som der er mulighed for at deltage i f.eks. Julehygge, sommerfest mv.

På vores hold Motionist 60+ er der både tid til at spille kampe og efterfølgende hygge med kage og kaffe. På Motionistholdet deltager vi i udvalgte stævner og holdturneringer.

Toksværd Badminton Klub afholder hvert år klubmesterskab, julestævnet "Invita Cup" samt et til to ungdomsstævner.

Du kan altid aftale en gratis prøvetræning eller to, så tøv ikke med at tage fat i de ansvarlige for det hold du gerne vil afprøve.

Vil du høre mere om Toksværd Badminton Klub, så kontakt os for yderligere information.

Vi glæder os til at se dig

Badminton i Holmegaard

Toksværd badminton klub har aktive badminton hold her: Toksværd Hallen (Tokesvej 2). Holdene træner mandage, tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Toksværd badminton klub har følgende badminton hold i Holmegaard.

Toksværd Hallen (Tokesvej 2):
Badminton for senior (18+ år) | Mandage, kl. 19:10 - 21:10
Ældre badminton (60+ år) | Onsdage, kl. 12:55 - 15:30
ungdom begynder- letøvede - øvet 6-17 år | Tir. 03.09.2024, kl. 03:08 - 04:38

Toksværd badminton klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Næstved kommune