Næstved-Cykel-Motion tryout image
Næstved-Cykel-Motion tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Næstved Kommune

    Rådmandshaven 20, 4700 Næstved

  • Næstved Kommune

    Rådmandshaven 20, 4700 Næstved

Interessen for racercykel, fik jeg vagt i foråret 2020 under Corona hjemsendelsen. Hver anden dag cyklede jeg en lille tur, og hurtigt fik jeg mod på længere ture. Jeg savnede dog lidt selskab under vejs, så efter lidt søgen på nettet, kom jeg med på en prøvetur hos Næstved Cykel-Motion en søndag formiddag på en skøn tur rundt om Tystrup/Bavelse søerne. Min længste tur til dato, men sammen med de andre i gruppen gik det hele meget lettere. Efter den tur var jeg solgt, og meldte mig straks ind i klubben. Jeg kan kun varmt anbefale et medlemskab af Næstved Cykel-Motion, hvis man ønsker at dele sin passion for cykling med andre eller blot vil deltage i de mange arrangementer klubben tilbyder igennem sæsonen.

Med venlig hilsen
Christian Larsen

Christian Larsen

Supergod modtagelse som totalt nybegynder, har været med 3 gange nu og hver gang har jeg mødt nye mennesker, som velvilligt deler ud af deres erfaringer og gode råd. Kan kun anbefale at prøve det. Nu hvor sæsonen lakker mod enden er det en rigtig god ide at prøve så man er klar til foråret.

Brian Winther

Jeg har været medlem i 3 år-
Jeg er super glad for at køre i klubben og meget tilfreds med alle de hyggelige arrangementer der bliver holdt.

Rene Larsen

Om Næstved-Cykel-Motion

Klub alias: NCM

Klub CVR: 30472977

Motion cykelklub

Foreningens formål er, indenfor rammerne af foreningens vedtægter, at fremme interessen for alle former for motionscykling i Næstved, såvel for motion som for træning med henblik på deltagelse i motionscykelløb på alle niveauer

Næstved-Cykel-Motion har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Næstved kommune